Merhabalar.![]()
Hadi gebelikte duyuğunuz şehir efsanelerini yazalım.
Gebelikte saç kesilmez.
Mide yanması çok ise bebek saçlı doğar.![]()
Merhabalar.![]()
Hadi gebelikte duyuğunuz şehir efsanelerini yazalım.
Gebelikte saç kesilmez.
Mide yanması çok ise bebek saçlı doğar.![]()
Ayağın şişerse kesin kız doğuracaksın ![]()
Mide yanması olayı gerçek çıktı. Ben geceleri uyuyamazdım mide yanmasından. Bu efsaneyi düşünerek hep derdim ki umaya saçlı doğmazsan totonu ısırırım. Ameliyat da bi baktım saçlo bi bebek
o günden sonra da olmadı bi daha geçti şükür![]()
Bi de ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur hakkıyı.
Bende bu da çıktı![]()
![]()
@Funda Aaa öylemi
O zaman benimki saçlı ne ya sakallı doğacak.20 ci haftalarımdan itibaren mide yanmasından hayatım zehir oldu.![]()
güzelleşiyorsan erkektir,çirkinsen kız annesisisindir guya kız olunca bebek annenin güzelliğni alıyormuş. Miden bulanmıyorsa kesin erkek. Ekşi yersen kesin kız.
Bebek cinsiyet göstermiyorsa kızdır. Bebek çok hareketli ise erkektir ![]()
Mide yanması ile bebeĝin saçının bir alakası yokmuş
@Cansu Efsane sadece ![]()
![]()
Bu bende oldu ama kizim zor göstermisti kendini 23. Haftada öğrenmistim oglumda cok hareketli hiç durmuyor ![]()
Günay da anne karnında çok sakindi ![]()
![]()
Buna uygun bir şehir efsanesi de ben söyleyim o zaman bebek anne karninsa sakinse dogunca da sakin oluyor yok hareketliyse anne karnindaki gibi hareketli bir bebek ve cocuk oluyor ![]()
![]()
Bu efsanelerin hepsine katılıyorum hepsini duydum ve ilginctir ki ben de hepsini yaşadım. Saçlı bebek olayını ise dört gözle bekliyorum çünkü mide yanmam cok var ![]()
Hahahqh
sağlıklı doğsun da ![]()
O zaman ben nanaayy
yandım ![]()
Benim midem hiç yanmadı ama bebeğimin saçı var bence sorgulamak lazım ![]()
benim de midem son ayımda yanmaya başladı 1 jaftaya kadar bebeğimin saçı var babasının da saçı fazlasıyla bence genetik fln bu
mide yanmasıyla alakası yok
Bebeğin güzel olsun istiyorsan güzel şeylere bak vs
Daha bir kere bile mide yanması yaşamadım merakla bekliyorum doğumdan sonra haber veririm ![]()