Gebelikte şehir efsaneleri

Merhabalar.:innocent:

Hadi gebelikte duyuğunuz şehir efsanelerini yazalım.

Gebelikte saç kesilmez. Mide yanması çok ise bebek saçlı doğar.:grin:

Ayağın şişerse kesin kız doğuracaksın :joy:

Mide yanması olayı gerçek çıktı. Ben geceleri uyuyamazdım mide yanmasından. Bu efsaneyi düşünerek hep derdim ki umaya saçlı doğmazsan totonu ısırırım. Ameliyat da bi baktım saçlo bi bebek :heart_eyes: o günden sonra da olmadı bi daha geçti şükür​:rofl:

Bi de ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur hakkıyı. Bende bu da çıktı:rofl::rofl:

@Funda Aaa öylemi​:pleading_face:O zaman benimki saçlı ne ya sakallı doğacak.20 ci haftalarımdan itibaren mide yanmasından hayatım zehir oldu.:sweat_smile:

güzelleşiyorsan erkektir,çirkinsen kız annesisisindir guya kız olunca bebek annenin güzelliğni alıyormuş. Miden bulanmıyorsa kesin erkek. Ekşi yersen kesin kız.

Bebek cinsiyet göstermiyorsa kızdır. Bebek çok hareketli ise erkektir :rofl:

Mide yanması ile bebeĝin saçının bir alakası yokmuş

@Cansu Efsane sadece :woman_shrugging:t4::sweat_smile:

Bu bende oldu ama kizim zor göstermisti kendini 23. Haftada öğrenmistim oglumda cok hareketli hiç durmuyor :smiling_face:

Günay da anne karnında çok sakindi :face_with_hand_over_mouth::grin:

Buna uygun bir şehir efsanesi de ben söyleyim o zaman bebek anne karninsa sakinse dogunca da sakin oluyor yok hareketliyse anne karnindaki gibi hareketli bir bebek ve cocuk oluyor :smiling_face::smiling_face:

Bu efsanelerin hepsine katılıyorum hepsini duydum ve ilginctir ki ben de hepsini yaşadım. Saçlı bebek olayını ise dört gözle bekliyorum çünkü mide yanmam cok var :sweat_smile:

Hahahqh :rofl: sağlıklı doğsun da :heart_eyes:

O zaman ben nanaayy​:rofl: yandım :rofl:

Benim midem hiç yanmadı ama bebeğimin saçı var bence sorgulamak lazım :innocent:

benim de midem son ayımda yanmaya başladı 1 jaftaya kadar bebeğimin saçı var babasının da saçı fazlasıyla bence genetik fln bu​:roll_eyes: mide yanmasıyla alakası yok

Bebeğin güzel olsun istiyorsan güzel şeylere bak vs

Daha bir kere bile mide yanması yaşamadım merakla bekliyorum doğumdan sonra haber veririm :joy: