Kızlar gebeliğimin henüz 8. haftasındayım. Gebe olduğumu öğrenene kadar paxera kullanıyordum, öğrenince doktorum hemen kestirdi. Onun pek yan etkisi olduğunu düşünmüyorum artık ama bu aralar çok sinirliyim, her şey batıyor en ufak şeye parlayasım geliyor. Durup durup ağlayasım geliyor sinirden. Normal mi sizce?
Canım ben normalde de asabi bi insanımdıe hemen parlarım hamile olduğuktan sonra aynı aşırı bi sinir geldi bana da hatta memlekete gittim annemle sürekli tartıştık ortada hiç sebep yokken en ufak şeye bağırıp çağırmaya başlıyorum hatta bu durum beni fazlasıyla üzmeye başladı çünlü etrafıma zarar veriyorum yani üzüyorum herkesi sonradan pişman oluyorum tabi.
Normalde ben de sakin biri sayılmam, sinirliyimdir ama bu aralar çok saçma şeylere sinirleniyorum üzülüyorum tabi ama çok gıcık biri oldum kendime bile tahammül edemiyorum bazen
Aynen öyle inanın bana bennde nasıl biri oldum diyorum çok üzülüyorum geçer inşallah
Panik atak için mı kullanıyordun ilacı
Panik ataktan çok muzdarip değildim açıkçası strese bağlı psikolojik mide bulantısı için kullanıyordum.
Ay inşallah ya yoksa kocamı parçalıycam
32 haftalık oldum hala sinir atarlanma herşeyin göze batması arada ağlama krizi ne ararsan var
Ay bende bitek kocama sinirlenemiyorum neden bilmiyorum ama diğer herkes bana deccalmış gibi geliyor
Bi laf var ya hani ağlama var gülme var işeme var kusma var herşey var
Ahahagahsg kesinlikle ya tam olarak öyle
hahahahahahahahah
Bende panik atak ıcin kullanmak istiyorum ama eşim izin vermiyor