Gebelikte reflü

Gebelikte reflü mide sorunu olanlar ne yapıyorsunuz su bile içmekte zorlanıyorum

1 Beğeni

Maalesef yaşadım hiçbir şey geçirmiyor doktorum gaviscon vermişti o bile geçirmedi ilerlerse mide koruyucu veriyim demişti zaten doğurdum diye almadım. Doktoruna söyle mide koruyucu verir

1 Beğeni

Gaviscon miğde koruyucu değil mi ? Gaviscon mu kullnamk mantıklı miğde koruyucu mu

1 Beğeni

Gaviscon daha hafif dedi dr. Çok rahatsızsan mide koruyucu veriyim demişti

1 Beğeni

Renie Duo çok iyi oluyor doktorunuza söyleyebilirsiniz

1 Beğeni

Rennie Duo iyi geliyordu bana çok zorda kaldığımda

1 Beğeni

Yediğiniz bir şey mi etkiledi acaba? Baharatsız ve az yağlı yemekler tuketmelisiniz gazlı içecekler içmeyin ve uyumadan önce başınızın altına iki yastık koymak rahatlatabilir

1 Beğeni

Hanımlar benim midemde reflu ve gastrit var bulantılarımla beraber beni baya zorluyor 2.5 aylik hamileyim hemen hemen bazen duramıyorum midemden rennie veya gaviscon kullanan varmi bu dönemlerde

Bende de reflü ve gastrit var gaviskon kullanmiyorum çünkü belirli bir sure mide alişinca etki etmemeye başliyor şimdilik yediklerime dikat edip idare etmeye çalişiyorum cunku reflu gastrit 7 inci aydan sonra çok daha fazla rahatsiz edecek beni biliyorum o dönem gaviskon kullanmayi düşünüyorum canim

Ben gavıscon kullandım üstüne soğuk su içince çok rahatlatıyor

Ayva ve havuç bana çok iyi gelmişti. Özellikle de ayva… Ağrı anında tüketmenizi tavsiye ederim.