Gebelikte pozisyon

Kızlar merhaba 26 haftalık hamileyim detaylı ultrasona gittiğimizde geçen hafta bebeğin kafası asagıda değildi demişti doktor bu hafta asağı pozisyona dönmüs dedi bunun sebebi nedir ve normalmidir doktora sorduğumda cevap alamadım da :frowning:

Hareket alanı rahat olduğu için dönüp durması çok normal. Benimki de 29.haftadan beri bebeğin başı aşağıda bir sıkıntı olmaz Allahın izniyle :innocent:

Hm biraz olsun rahatladım teşekkür ederim :smiling_face:

1 Beğeni

Onlar kendilerince sürekli hareket eder ve istediği pozisyona gelir canım sorun etme benimde 32. Haftada başı yukarıdaydı poposu aşağıda şu an dönmüş mü onu bilmiyorum doktor değişir sürekli pozisyonu dedi

29+4 den beri baş asagı pozisyonda suan 35+4 oldum. Doktorum o zaman icin bebegin alanı var dönebilir böylede kalabilir sorun yok demisti. Erken döndü diye erken gelmiyorlar yani. Belki degisir belki kalır endise etmeyin

Erken doğum riskim varda o yüzden sormak istedim:(

O kısmı doktorunuzla görüsün bence bas asagı gelmiste kanala mı inmis. Erken dogum makat gelis seklinde de olabilir diye biliyorum ben. Yakınımın bebegi 32 gün erken makat gelis seklinde dogmaya kalkmıs ve sezeryanla dünyaya gelmis

Ben 36+2 yim. Dr dün kontrolde baş aşağı değil sanki demesiyle baş aşağı döndü bebek :baby::grinning_face: şekilden şekile giriyorlar içerde