14+3 olduk bebegimle fakat bugün ayakkabı almaya gittiğimde 40 numara ayakkabı dar geldi normalde 38.5 giyerim kalıba göre 39. Su ve yürüyüş dışından başka bir yöntem var mı bebeğin sağlığıni da koruyup
Ben düzenli masaj,egzersiz yapıyorum at kestanesi kremle şişliklerim iniyor onun dışında su işte
Krem için hangi markayı kullanıyorsunuz
Bende artık baslayabilirim sanırım egzersize hafta itibariyle
Canım o egzerse öyle bir egzersiz değil mesela ayaklarım için şey egzersizi yapıyorum ayağımı biraz yukarı alıyorum bilegimden itibaren bir aşağı bir yukarı 10 tekrar sağa sola çeviriyorum 10 tekrar o şekilde sonra masaj farmasinin at kestanesunu kullanıyorum
Hamile platesi var videolarda onları yapsam sorun olur mu acaba 91 kilo oldum ilk 3 ayda 9 kilo almış oldum böyle giderse ağır yaşamlara doğru gidiyorum bir dur demem lazım. Kötü tarafı yemek değil meyveden kilo almam. Birde ekstra ödem
Onu doktoruna sorman lazım canım benim doktorum bana şuan egzersiz vermedi mesela belli bir haftası var egzersizler bazen rahim açılmasına sebep oluyor . O da sanırım doğuma yakın bana verecek
Egzersizi sormayı unuttum saç boyma için aradım hastaneyi doğal içerikli boya olursa kullanabilecegimi söyledi. Egzersiz içinde arasam iyi olacak dogrudur