Gebelikte multi vitamin

Merhaba hanimlar gevelikte mtivitamin kulanmak sartmi kullaniyorum suan ara ara duzenli degil bulanti yapiyor suan 16 haftadayim ilaca baslsmadan bebegin kipirtisini arada hissediyordum :nazar_amulet: simdi cok nadir zarari olurmu bu ilaclarin yoksa icerde uyuyormu surekli demir ve multivitsmin iciyorum indir (1) İlac bu multivitamin

@Serapanne @bursa-anneleri @NURAN @admin

Doktotuna danişip değiştirtebilirsin farkli bişey verebilir problem olmaz

1 Beğeni

Folik asit varmis icinde o yapiyor buyuk ihtimalle @Serapanne

Doktorunuz verdiyse kullanabilirsiniz

1 Beğeni

Yani kullanmasak bu vitaminleri neolurki :rofl: beslenmem iyi yiyebiliyorum herseyi

Of ya bende kullanamıyorum decavit verdi doktorum 19. Haftadayim herseyi yiyorum aslinda 1 kutu bile bitiremedim hala​:grin::grin: daha once gittigim doktor herseyi yiyorsaniz vitamine gerek yok ama biz yinede yaziyoruz demişti :thinking:

1 Beğeni

Benimde istahim cok acildi iki haftay iki kilo aldim yani zaten yiyordum cumarrtesi gitcem sorcam kullanmiycam multivitamini demir ilaci var zaten birde d vitaminide yazmisti

Fazlasida zararli folik asit ve multivitaminin

Bu konuda bir bilgim yok bence en güzel bilgilendirmeyi doktorundan öğrenebilirsin :innocent::cherry_blossom:

Evet bende bir anda kilo almaya basladim vitamini kullanmadigim halde. Sadece demir ilacimi iciyorum arada kanlarimada baktiriyorum bir eksiklik yok cok sukur vitamini 2 hafta sonra gittigimde soracagim doktoruma kullanmak istemiyorum kocaman birde zaten essek kadar bir ilac midem bulaniyor icince​:face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Vitamin degerleri yüksek olmasina ragmen doktor ilaç vermez vitamin vermez eksiklik vardirki vermistir bi danişin bulanti yaptini değiştirebilir

1 Beğeni

@Serapanne @Serap1

Aralikta yapildi kan ve idrar testi bunlara bakarak verdi iste @Serap1 benimde midem bulaniyor ayrica safrakesde gecen sene alindi ameliyatla. indir (1) Vitaminde bu benim

Tetanoz asisinda hala kararsizim bacim ya :sweat: napcam ya

Tetanoz olacagim ben ilk gebeligimdede olmustum

1 Beğeni

Bende olcam mecbur ilk gebelik ne zamandi sizin

16 sene önce :smile: biraz arayi fazla actim ben oglum 16 yasinda lise 2. Sinif ogrencisi​:face_with_hand_over_mouth: 36 yaşındayım