Merhaba hanimlar gevelikte mtivitamin kulanmak sartmi kullaniyorum suan ara ara duzenli degil bulanti yapiyor suan 16 haftadayim ilaca baslsmadan bebegin kipirtisini arada hissediyordum simdi cok nadir zarari olurmu bu ilaclarin yoksa icerde uyuyormu surekli demir ve multivitsmin iciyorum İlac bu multivitamin
Doktotuna danişip değiştirtebilirsin farkli bişey verebilir problem olmaz
Folik asit varmis icinde o yapiyor buyuk ihtimalle @Serapanne
Doktorunuz verdiyse kullanabilirsiniz
Yani kullanmasak bu vitaminleri neolurki beslenmem iyi yiyebiliyorum herseyi
Of ya bende kullanamıyorum decavit verdi doktorum 19. Haftadayim herseyi yiyorum aslinda 1 kutu bile bitiremedim hala daha once gittigim doktor herseyi yiyorsaniz vitamine gerek yok ama biz yinede yaziyoruz demişti
Benimde istahim cok acildi iki haftay iki kilo aldim yani zaten yiyordum cumarrtesi gitcem sorcam kullanmiycam multivitamini demir ilaci var zaten birde d vitaminide yazmisti
Fazlasida zararli folik asit ve multivitaminin
Bu konuda bir bilgim yok bence en güzel bilgilendirmeyi doktorundan öğrenebilirsin
Evet bende bir anda kilo almaya basladim vitamini kullanmadigim halde. Sadece demir ilacimi iciyorum arada kanlarimada baktiriyorum bir eksiklik yok cok sukur vitamini 2 hafta sonra gittigimde soracagim doktoruma kullanmak istemiyorum kocaman birde zaten essek kadar bir ilac midem bulaniyor icince
Vitamin degerleri yüksek olmasina ragmen doktor ilaç vermez vitamin vermez eksiklik vardirki vermistir bi danişin bulanti yaptini değiştirebilir
Aralikta yapildi kan ve idrar testi bunlara bakarak verdi iste @Serap1 benimde midem bulaniyor ayrica safrakesde gecen sene alindi ameliyatla. Vitaminde bu benim
Tetanoz asisinda hala kararsizim bacim ya napcam ya
Tetanoz olacagim ben ilk gebeligimdede olmustum
Bende olcam mecbur ilk gebelik ne zamandi sizin
16 sene önce biraz arayi fazla actim ben oglum 16 yasinda lise 2. Sinif ogrencisi 36 yaşındayım