Gebelikte miyom ağrısı yaşayanlar

19 haftalik hamileyim, 3 gun once inanilmaz bir agri ile hastaneye gittim apandisitten suphelendiler. O gun eve gittim ve gece boyunca agri çektim, sabah tekrar hastaneye gittim ama apandisit olmadigi miyomlardan kaynaklandigi kesinlesti. O gece hastaneye yatis yaptim agri kesici fitil serum verildi agrilarim azaldi. Bu gece yine agrilqrdan uyuyamadim ve suan agrilarim devam ediyor. Aranizda miyom agrisi yasayan var mi ve ne zaman gecer ?

2 Beğeni

Geçmiş olsun.
Şimdi nasılsınız :worried:

2 Beğeni

Tesekkur ederim, ağrım devam ediyor 4 gün oldu, kambur yuruyorum ve tek basima hareket edemiyorum, agrimin biran once gecmesini bekliyorum

1 Beğeni

Acil şifalar diliyorum :palms_up_together:

2 Beğeni

Tesekkur ederim, bu aci cok baska

1 Beğeni

Miyom hakkında detaylı bir bilgim yok inşallah tez zamanda ağrınız biter :pensive:

1 Beğeni

Insallah :pensive:

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah :pray:

1 Beğeni

Doktor 2 tane miyomun var korkulacak birsey degil biraz daha fazla ağrı yapar dedi basina gelen var mi ?

1 Beğeni

Benimde var sol tarafta bende 7+6 haftalık gebeyim önce baktirmistim zaten biliyordum tahlilerimde yapıldı kötü bı durum yok şuanda şükür

2 Beğeni

Çok şükür :heart_eyes:

2 Beğeni

Geçmiş olsun arkadaşım bebişler sağlıkla gelsin :innocent:

3 Beğeni

Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Aminnnn inşallah teşekkür ederim

2 Beğeni

Bugün kontrole gittim miyomum olduğunu söyledi bir sıkıntı olur mu bilgisi olan var mı

1 Beğeni

Hoşgeldiniz :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :pregnant_woman:

Eltimde de 3 tane miyom varmış. Biri büyükmüş. Gebeliği boyunca kontrol altında tutulacak, 2 haftada bir kontrole gidecekmiş. Doktorunuz risk oluşturur dedi mi ?

Şuan nasılsınız ağrınız falan var mi?

Merhaba. Bende 8 cm miyomla hamile kaldım. 16. Haftaya kadar bir sorun yaşamadım ağrım olmadı sadece 2 cm büyüdü. 16.haftanij sonunda korkunç bı agri yaşadım hareket edemedim enfeksiyon değerlerim yükseldi. Apandistten suphelendiler. Miyomdan kaynaklı apandistimi de göremediler. Miyom 10 günde 3 cm daha büyüyup 13 cm e ulaşmış ve dejenere olmuş. Hastaneye yatış yaptım antibiyotik ve ağrı kesici tedavi uyguladılar iki günde ağrım azaldı ama tamamen eski halime donmen bı on günümü aldı. İnsallh sizin agrilariniz daha kısa sürede biter