Çok teşekkür ederim nasıl kilo aldım bu kadar anlamıyorum ödem de var çok fazla. Sadece meyve yiyebiliyorum. Urfa’da yasadigimdan közlenmiş sebze çok rahat yapılıyor köz sebze yiyorum başka da pişmiş bir şey yiyemiyorum. Yumurta et vs yemek tarifinde görsem dahi kusma hissi geliyor
Hemen kraker alsam iyi olacak çalışıyorum birde bu halde işteyim. Memurum depremden dolayı iznimde kalmadı rapor içinde erken henüz verirler mi bilmiyorum fakat gerçekten yorgun bitkin ve sürekli otobüs tutuyor kustum kusacam şeklinde yaşıyorum belim ağrıyor bacaklarım şişmiş
Önerileriniz için çok teşekkür ederim
Hoşbuldum bu arada uygulamayı yeni kullanmaya başladım ogrenecegim detayları inşallah
Bende yaşadım bundan cogunu bile. Normal bir şey hamilelikte bulantı. Bende 16,17 haftamda kadar gitdi miyde bulantım Hamileligimin 28ci gununden baslamisdi hemde,zor bir süreç gecirdim. Bu donemde bana en cok yogurt yardimci oldu.bir ilaç yazmıştı doktorum.ama yinede aynıydım birazcık fark ediyordu. Günde 5 kez kusdugum bile oluyordu. Sora kendiliginden geciyor merak etme.
Bebeğim sağlıkla gelsin dünyaya çekerim çileyi ne yapalım sürekli otobüs tutması gibi vapurdayim gibi midem alt üst.pismis yemek kokusundan kaçıyorum inşallah düzelir dediğiniz gibi
Kızlar Durumum Kotulesdi dun geceden miydem bulaniyordu sabaha kadar kusmusum karın ağrısı ishal olmuşum güclü bel ağrım ve Sancim var Terpene bilmiyorum elece kaytariyorum halsizim Acaba ne edeyim Randevum Agostos ayinadir gebelik haftam 13+5 Bəbəyi bi şey olurmu acaba özümü çok kötü hiss ediyorum
Doktoruna ulaşma imkanın yok mu arayıp bi sorsan ya da yakınında başka bi doktora gözükebilirsin
Bişey olmaz inşAllah.
Doktor randevunu öne ala imkanın yokmu?
Acile gitmenizi öneririm
Kesinlikle acile gitmelisiniz, gittiğinizde hamile olduğunuzu söylemeyi unutmayın. Çok geçmiş olsun
Tesekkürler @admin
Dogum yaklastikça mide bulantısı olur. Bebek ayakları ile mideye vurduğu icin miden bulanıyor @ezgi-y
Mide bulantim gecince en sevindigim sey olmustu sicaklardan bile beter çünkü bi çare bulamiyorum @Cansu
Kraker, yoğurt rahatlatır
Ne denediysem olmadi yerken sorun yok yediktem sonrasi sıkıntı
Son iki haftadır filan bende de sürekli oluyor mide bulantısı ben artık bebeğin saçı çıkıyor mide yanması gibi bir etkidir diyorum. Ama arada tansiyonum düştüğünde de çok bulanıyor
Bende de etkisi tam olarak böyle olmuştu, hamileliğimin başı böyleydi. Yerken sıkıntı yok, sonra başlıyordu mide bulantılarım. Bir de koku hassasiyetim vardı, normalde de köpek gibiyimdir hamilelikte zararıma oldu bu özellik
Benimde tekrar basladi 6 aydan sonra Ama sunu fark ettim ac olunca daha Cok migdem bulaniyo en iyisi yemek.