Gebelikte Mide Bulantısı ve Öneriler

Çok teşekkür ederim :hibiscus: nasıl kilo aldım bu kadar anlamıyorum ödem de var çok fazla. Sadece meyve yiyebiliyorum. Urfa’da yasadigimdan közlenmiş sebze çok rahat yapılıyor köz sebze yiyorum başka da pişmiş bir şey yiyemiyorum. Yumurta et vs yemek tarifinde görsem dahi kusma hissi geliyor

1 Beğeni

Hemen kraker alsam iyi olacak​:person_facepalming: çalışıyorum birde bu halde işteyim. Memurum depremden dolayı iznimde kalmadı rapor içinde erken henüz verirler mi bilmiyorum fakat gerçekten yorgun bitkin ve sürekli otobüs tutuyor kustum kusacam şeklinde yaşıyorum belim ağrıyor bacaklarım şişmiş

1 Beğeni

Önerileriniz için çok teşekkür ederim :hibiscus:

1 Beğeni

Hoşbuldum bu arada​:hibiscus: uygulamayı yeni kullanmaya başladım ogrenecegim detayları inşallah

1 Beğeni

Bende yaşadım bundan cogunu bile. Normal bir şey hamilelikte bulantı. Bende 16,17 haftamda kadar gitdi miyde bulantım Hamileligimin 28ci gununden baslamisdi hemde,zor bir süreç gecirdim. Bu donemde bana en cok yogurt yardimci oldu.bir ilaç yazmıştı doktorum.ama yinede aynıydım birazcık fark ediyordu. Günde 5 kez kusdugum bile oluyordu. Sora kendiliginden geciyor merak etme.

1 Beğeni

Bebeğim sağlıkla gelsin dünyaya çekerim çileyi ne yapalım :hibiscus::hibiscus:sürekli otobüs tutması gibi vapurdayim gibi midem alt üst.pismis yemek kokusundan kaçıyorum inşallah düzelir dediğiniz gibi :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Kızlar Durumum Kotulesdi dun geceden miydem bulaniyordu sabaha kadar kusmusum karın ağrısı ishal olmuşum güclü bel ağrım ve Sancim var Terpene bilmiyorum elece kaytariyorum halsizim Acaba ne edeyim Randevum Agostos ayinadir gebelik haftam 13+5 Bəbəyi bi şey olurmu acaba özümü çok kötü hiss ediyorum :pensive:

1 Beğeni

Doktoruna ulaşma imkanın yok mu arayıp bi sorsan ya da yakınında başka bi doktora gözükebilirsin

Bişey olmaz inşAllah.:palms_up_together:t2: Doktor randevunu öne ala imkanın yokmu?

Acile gitmenizi öneririm

1 Beğeni

Kesinlikle acile gitmelisiniz, gittiğinizde hamile olduğunuzu söylemeyi unutmayın. Çok geçmiş olsun

1 Beğeni
İlk olarak Maksat muhabbet adlı kanalda gönderildi
EZY

Benim gibi son zamanlarinda başa dönen var mi yaa ilk zamanlarda mide bulantisindan çok çekmiştim hatta kusmaktan hastanenede falan yatmistim gidasiz kaldigim için ne yesem midem bulanıyor ve agzimin içi zehir gibi oluyordu ve şu 3 gündür yine aynı şeyler başladı bulantidan hiçbir şey istemiyor canım birden iştahım kesildi neden böyle olur ki bebek baskı yaptığı için mi @all

duygugillerdenbiri

Sıcaklardan, tansiyon düşüklüğünden olabilir mi acaba? Son günlerde ben de çok iyi değilim , sıcakların etkisidir diyorum

FidanUğur

@ezgi-y Bebek baskı yaptığında ola biliyor öyle şeyler.Bende de ara sıra oluyor.Yememde hiç sorun yaşamıyorum.Sıcakta etkilemiş ola bilir.Endişe etme​:pray:t4::blush:

EZY

Tansiyonum normal çıkıyor ama acayip bi iştahsızlik var ki ben hic dayanamaz olmuştum yemeğe ama 3 gündür canim istemiyo midem bulanıyo o kadar sıcak gördüm böyle olmamıştım hiç hep uyusam diyorum uykuya da doymuyorum ha bire uykum geliyo dengemi şaşırttı bana bu sıpa :smiling_face: @duygugillerdenbiri @FidanUğur

1 Beğeni

Tesekkürler @admin :heart::heart:

Dogum yaklastikça mide bulantısı olur. Bebek ayakları ile mideye vurduğu icin miden bulanıyor @ezgi-y

1 Beğeni

Mide bulantim gecince en sevindigim sey olmustu sicaklardan bile beter çünkü bi çare bulamiyorum :confounded: @Cansu

1 Beğeni

Kraker, yoğurt rahatlatır

Ne denediysem olmadi yerken sorun yok yediktem sonrasi sıkıntı

1 Beğeni

Son iki haftadır filan bende de sürekli oluyor mide bulantısı ben artık bebeğin saçı çıkıyor mide yanması gibi bir etkidir diyorum. Ama arada tansiyonum düştüğünde de çok bulanıyor

Bende de etkisi tam olarak böyle olmuştu, hamileliğimin başı böyleydi. Yerken sıkıntı yok, sonra başlıyordu mide bulantılarım. Bir de koku hassasiyetim vardı, normalde de köpek gibiyimdir hamilelikte zararıma oldu bu özellik​:joy:

3 Beğeni

Benimde tekrar basladi 6 aydan sonra Ama sunu fark ettim ac olunca daha Cok migdem bulaniyo en iyisi yemek.

2 Beğeni