Gebelikte Mide Bulantısı ve Öneriler

Merhaba hoşbuldum :rose:

2 Beğeni

5+6 haftalık hamileyim ve londrada yaşıyorum burda sistem trdeki gibi değil. İlk kontrolümü ocağın 22 sine verdiler ama aşırı bulantım var nasıl hafifletebilirim kızlar?

1 Beğeni

Aşağıdaki yazıda mide bulantısı ne iyi gelir cevabı var. Sende inşallah işe yarar.

2 Beğeni

Aşırı mide bulantısında burda prilam kullanıyorlar. Ben yoğurt, meyve, kraker ve mısır gevreği rahatlatıyordu bu arada hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Almanya’da doktorlar genelde Cariban veya Vomex veriyor. İngiltere’de var mıdır bilemiyorum. İlaç önermek de ne kadar doğru onu da bilemiyorum. Bana kraker iyi geliyor. Başucumdan eksik etmiyorum. Limon koklamak da iyi geldi bana. Zencefil çayı öneriyorlar ama ben de tam tersi etki yapıyor sanki :sweat_smile: ekşi granny smith elma yiyebilirsin. Annem vişne suyunun da ona iyi geldiğini söyledi ama denemedim hiç. Bir de akupunktur noktasına baskı yapan bileklikler var eczanelerde. Onlarda fena değil. Ama çok beklentin yüksek olmasın

2 Beğeni

Teşekkür ederim adaşım :cherry_blossom:

İlaç dışında tavsiyelerini deneyeceğim canım inan ilk gebeliğim ve bişey olur korkusuyla kesinlikle ilaç kullanmıyorum.teşekkürler :cherry_blossom:

Çok yağlı yemeklerden baharatlı yemeklerden kaçınmalısın ve yeşil elma iyi geliyor miğdeye bence bir de bunları dene istersen

Geçmiş olsun :blush:

Tuzlu kraker hafifletiyordu beni

9+4 hamileyim mide bulantilarim o kadar cok arttiki resmen yemek yiyemez hale geldim ne yersem cikartiyorum sizce ne yapmalıyım

1 Beğeni

Bulantılarının azalmasına çok az kalmış. 12 - 13. haftadan sonra azalmaya başlayacak ve bitecek inşallah. Aşağıdaki yazıda mide bulantılarını hafifletme için bazı yöntemler var. İşe yarabilir belki.

İnşallah birkaç haftaya kadar geçecek canım

İlk gebeliğimde ben de öyleydim :pleading_face:

Malesef ilk 3 ay böyle oluyor benim de böyleydi :unamused:

Iyi aksamlar kizlar nasılsınız Benj sorarsanız bol.migde bulantili ne yersem gecmeyen bir gündeyim teşekkürler :rofl::rofl:

3 Beğeni

Mide bulantısı geçmez ki :grin: prilam Dr kullanabilirsin o geçirir

Ah bu Miyde bulantısı var ya Beni Mahf ediyordu 4 ayimiza kadar ne zorluklar çəkdim Hic bi.sey yeyemuyordum Simdi çok şükür Miyde bulantısı yaşamıyorum simdi de Miyde yanması çekiyorum cildiricam.Resmen :sleepy:

1 Beğeni

:heart_eyes: olsun bugünlerde geçer :heart_eyes: bizim de artık gaz sorunumuz bitmek üzre :muscle:t2::muscle:t2::muscle:t2:

2 Beğeni

Hamişler sizde durumlar nasıl?

Endişeli :face_holding_back_tears: daha kalp atışını duymaya gitmedim 5+0 da kese göründü sadece ve başıma boş gebelik denilen şeyin gelmesinden bir aksilik oluşup kalp atışını duyamamaktan bu mutluluktan mahrum kalmaktan çok korkuyorum bir kalp atışını dinlesem de derin bir ferahlasam Duacı olalım birbirimize inşallah duyabilirim :palms_up_together:t2:

2 Beğeni

İnşallah hemen kalp atışını duyarsın :smiling_face_with_three_hearts: