Gebelikte maydanoz ve yeşillik tüketimi

Kısır yemek zararlimi. Bugun kısır yedım ve fazla kacirdim galiba kendimi halsiz hissediyorum. Normal mi arkadaşlar.

3 Beğeni

Fazla yemektendir canim hic bir sakincasi yok kisirin merak etme fazla kacirinca şişkinlik olmuştur bi limonlu veya sade soda ic iyi gelir

2 Beğeni

Maydanoz var ya icinde korktum ama maydonozla ilgili bir sorun varmi sizlerin bildigi, evet fazla kacti sanirim uyku halsizlik modundayim

2 Beğeni

Maydanozu fazla kacirmamak gerek ama kisirda bir sey olmaz sase yenmemiş bana bi dyt arkadasim maydanoz kekik fazla tuketme gebeligin basinda düşüğe neden olur demisti yedim ama yemeklere katarak sade yemedim ona dikkat et

2 Beğeni

Tamamdir cok teşekkür ederim :kissing_heart::kissing_heart: ay bu forumu cok seviyorum resmen rahatlatiyor beni…

2 Beğeni

İnstagramda mfk doktor var maydanoz hiç zarsarlı değil diyor ama ben de tüketmiyorum en ufak zararlı yazısını okusam elimi sürmem ne olur ne olmaz. Ama kısır dediniz benim de canım çekti su an :face_with_hand_over_mouth::yum:

1 Beğeni

Mfk doktoru tanıyorum ben büyük oğlumun öğretmeni hamile kalamiyordu onun tedavi yontemi ile hamile kaldi ordan biliyorum ayrica yemeklere katinca problem yok sade ve haddinden fazla tuketirsen veya suyu o zaman tehlikeli bisuna dememisler herseyin fazlasi zarar

1 Beğeni

Evet her şeyin fazlası zarar bana nar da sakıncalı diyorlar nar da yemiyorum ne olur ne olmaz diye. Normalde gebelikte çok faydalıymış nar ben de çok severim

1 Beğeni

Ne icin zararli ben yiyorum valla

Bilmiyorum zararlı demişlerdi yiyemedim :smile:

1 Beğeni

Ben haftada bir veya iki kere yerim ve cok severim

Ben de çok yerdim afiyet olsun bir şek olmaz benim doktorum da abartmadan maydanoz yiyebilirsin dedi

2 Beğeni

Valla benim doktorum oturup 2 bağ maydanoz yemiyorsan, bardak bardak maydanoz suyu içmiyorsan sorun yok. Salatada, kahvaltıda, yemek içinde olan maydanoz bir şey yapmaz dedi. Hep de yedim :sweat_smile:

Fazla yiyince bulgur şişiyor midede, ondandır. Afiyet olsun :blush:

1 Beğeni

Zararlı değil canım afiyet olsun. Yiyebilsem keşke de yesem bu aralar hiçbir şey almıyor midem :sweat_smile: maydonozun da fazlası zarar. Kısırdaki birazcık maydanozdan zarar gelmez. Ama hazımsızlık yapmıştır bulgur midende şişince.

1 Beğeni

Arkadaşlar selam Hurafemi degilmi bilmiyorum ama bi kac kisiden gebelikte maydanoz zararli diye duydum dogruluk payi varmu

2 Beğeni

Az tüketirseniz birşey olmaz

2 Beğeni

Maydanozun fazlası düşüğe sebep oluyor, çok sevmeme rağmen ben korkumdan dolayı çiğ olarak yemiyorum açıkçası. Sadece az miktarda yemek içinde o da çok gerekli değilse koymuyorum.

2 Beğeni

Bunu bende duymustum. Doktoruma soyledim yuzume bakip güldü. Yok oyle bisey dedi. Ama mesela adacayi yasak. Bi kere şüpheyle düştüysen yeme bosver bence.

2 Beğeni

Benimki biraz rastgeldi ama ilk hamileliğimde maydanoz yemedim yemedim ondan sonra canım çok çekmişti bir gün dayanamadım yedim ve sonradan düşük riskim oldu, maydanoz yedim diye olmamıştır ama ben hep ah keşke yemeseydim dedim durdum denk gelmesi çok kötü oldu hep acaba etkiledi mi diye düşündüm durdum o yüzden bu defa yemiyorum :face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni