Gebelikte lekelenme

Gebeyken var olmayan bir leke peyda olup da, doğumundan sonra tekrar kaybolan var mı aranızda? Benim ensemde çıkmıştı, doğuma gideceğim günün önceki gecesinde annem görüp fotoğrafını çekmişti. Az evvel aklıma geldi baktım, gitmiş :sweat_smile:

1 Beğeni

Hamilelik döneminde vücutta hormonlar delice dolanıyor, bu tür lekelenmeler aslında sık oluyor, doğumdan sonra hormonlar normale dönünce geçiyor genellikle. Geçmiş olmasına sevindim :slight_smile:

2 Beğeni

Aa benimde boynumda olan benim büyüdü, inşallah gebelik sonrası küçülür. Yoksa belli bir süre sonra aldıralım diyor eşim.

1 Beğeni

Bu arada lohusayken çoook terler ya kadın o doğru. Buna ek olarak benim yüzümde de ağız çevrem özellikle lekelenmişti. Bu lohusalıktaki terini saçınla silersen eğer siler demişlerdi. Sildim ve cidden o lekeler bir kaç gün içinde kaybolmuştu :smiling_face_with_tear: Buna çok şaşırmıştım. He gitmeseydi de üzülmezdim orası ayrı. Oğlumun hatırası bana tıpkı karnımdaki çatlaklar gibi :heart:

2 Beğeni

Göğüslerimin arasında yaranmıştı bende ve aşırı kaşınıyordu (kaşıdım) tamamen gitmesede biraz gitdi gibi​:face_holding_back_tears: Teri hiç söyleme yaa,o kokuyu anlatmak mümkün değil,yaşamak lazım​:sweat_smile:Bide üstüne süt kokusuda geliyor ya

1 Beğeni

Öfff sorma ekşi ekşi bide yazın doğum edince :sweat_smile::sweat_smile:

Geçti benimkiler :smiling_face:

1 Beğeni