Gebelikte korku

Kızlar ben tüp bebekle hamile kaldım çok şükür :palms_up_together: ama sürekli endişelerim korkularim bitmiyor her gittiğimizde doktora bebek sağlıklı iyi gidiyor ama benim endişelerim bitmiyordu sürekli korku endişe içerisindeyim 15+3 günlük olduk ya kalpli durursa birşey olursa diye çok korkuyorum öyle birşey olursa Allah korusun ne gibi belirti oluyor

6 Beğeni

@tup-bebek anneleri grubuna katılıp ordaki annelerle tanışabilirsiniz fikir alışverişinde bulunabilirsiniz Hiç korkma bunları düşünürsen daha çok stres yapıp bebeği de etkilersin Allah’a şükür bak 16 hafta içindesin hamileliği yarilamissin bol bol onu kucağına alacağın zamanı hayal et kötü düşünceler yerine bebeginle geçireceğin zamanlari hayal et olur mu bol bol dinlen bebek için dualar açıp birlikte dinleyin şimdi ne yapıyoruz derin nefes alıp kötü düşünceleri içimizden atıp güzel pozitif şeyler düşünmeye başlıyoruz tamam mı?:heart::rose::bouquet:

2 Beğeni

Hep dua ediyorum neden böyle olduğumu da anlamıyorum çok şükür herşey çok güzel gidiyor ama sürekli bu endişeler içerisindeyim artık bu düşüncelri çıkartmak istiyorum aklımdan ama olmuyor ne yapsam :frowning::frowning:

2 Beğeni

Farklı şeylerle meşgul olmaya çalış evde farklı uğraşlar bul kafanı dağıtacak

2 Beğeni

Teşekkür ederim :smiling_face:

2 Beğeni

Bugün onu denicem

2 Beğeni

Rica ederim canım çok kafa dağıtmak için bir şey bulamazsan uygulamaya girip sohbet et en büyük aktivite burası ben bile canım sıkılıyor kendi mi burada buluyorum şaka bir yana biz hep burdayız kafaya takma hiç bir şey

2 Beğeni

Bebek hareketlerini hissetmeye başlayınca korku endişe azalır

3 Beğeni

Ben de tup bebekle hamile kaldim yasim da 39 ilk zamanlar ben de senin gibiydim doktoru beklerken okudugum dualar ,kalp carpintilari vb.hep arastiriyordum kalbi durursa anlar miyim vs.Bak 23.haftaya girecegiz sana tavsiyem kotu hikayeler dinleme,yaninda konusan olursa kotu tecrubelerini anlatanlar uzaklas yanlarindan ,internette de arastirma yapma .Guzel seyler hayal et 5 hafta sonra hareketlerini hissedeceksin o zaman korkularin epey azalacak canim.Tup bebek olunca insan biraz daha tedirgin oluyor normal bu .Rabbim yasattiktan sonra korkma sen tedbirini al cok da pimpirikli olma .Bak benim 6. denemem cok sukur bugunlere geldik.

4 Beğeni

Bir de arkadaslarin dedigi gibi bir seylerle mesgul ol seni yormayacak keyifli aktiviteler dost sohbetleri ,kitap okuma ,film izleme vb.kafan dagilir vakit gecer.

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim

1 Beğeni