Kızlar gebelik döneminde korku filmleri izlemek kötü mü genel olarak çevremdeki insanlardan ve ailemden sürekli korku filmleri izlememi tavsiye etmiyorlar ve neden bilmiyorum aranızda gebelik döneminde korku filmleri izleyen var mı?
Ben arada izliyorum ama mümkün mertebe komedi izleyip gülmeye çalışıyorum bebis kasıntı olmasin diye
Arada izle ama cok izleme bebk te hisediyor
Amaç ne . Niye tavsiye ediyorlar korkmamaniz icin mi. Yani bunye meselesi ben cok etkileniyorum ve korkuyorum mesela o yuzden izlemiyorum. Birakin korku filmi dram filmleri bile ruyalarima giriyor gecem gunduzum kabus oluyor. Ki zaten ilgilenmem gereken 3 yaş kizim var filme diziye vakit bile kalmiyor
Bende film i geç dizi izlemek hayal artık ve korku izleyemem ben
Anladım, bende arada izliyorum
Arada izliyorum zaten yani çok fazla izlemiyorum
Özür dilerim yanlış yazmışım tavsiye etmiyorlar demek istedim
Herkese göre değişiyor ben mesela daha çok yabancı ve korku filmleri izlemeyi çok severim ama ailem ve çevremdekiler izlememi tavsiye etmiyorlar gebe olduğum için
Himm seversen izle canisi herkesin zevki ayri
Seviyorum da dediğim gibi bu tür dizileri izlememi tavsiye etmiyorlar bebek hissettiği için mi yoksa başka birşey mi bilemiyorum
Etkilenip etkilenmemek size gore degisir bu durum. Ornegin izleyip etkilenmiyorsaniz korku endise ruyaya girme gibi izleyebilirsiniz tani. Ama genelde gebelikte romantik filmelerde bile aglandigi etkilendigi icin kişiye gore degisiyir
Ayy ben öyle bir geçer zaman ki izliyorum diye eşim kızmıştı çocuk kavgaları duyup bizim evde oluyor sanacak diye çok gülmüştüm ama mantıklı da geldi
Yok etkilenmiyorum aksine çok seviyorum bu tür filmleri izlemeyi
Olabilir