Kızlar hamileliğimin 5. Ayına girmek üzereyiz şimdiye kadar hiç içmedim ama bazen aşırı canım fanta falan istiyor ramazandan dolayı da baya yanıyorum suya. Suyu da fazla tüketiyorum ama bazen deli gibi fanta içmek istiyorum eşim izin vermiyor zararlı diye. Ama günde 1 bardak içmekten zarar gelir mi bilmiyorum. İçenler var mı aranızda. Zaten içsem bile en fazla 1 tane içebilirim
Bende 8 ay hiç içmedim ama aşırı canım istiyordu. Son ay istediğim kadar içtim. Hani iyi örnek değil belkide ama nefsinizi korleyecek kadar yarım bardak için derim
Benimde canim cok cekiyor ama bir yudum alıyorum nefsimi körlüyorum hersey bebişlerimiz için
Benim aşırı canım istiyordu dün 1 bardak içtim ayda 1 veya 2 ayda bir içiyorum ben canım çok isterse
Normalde bile şekerli gazlı içeçekler zararlı bünyeye, en fazla bir iki yudum içip bırakın bence
Ayhh biraz rahatladım ya içmiyodum hiç diyorum en azından yarım bardak 1 bardak içmek de zarar verir mi günde 1 bardak. Dediğiniz gibi nefsimi körleyecek kadar içsek yeterli. Teşekkür ediyorumm
Bide zaten siyah kolayı içmem sevmem zaten. Ama fanta aşırı istetiyo
Ben gebeligimin başından beri ne zaman canım çekse içerim 1-2 bardak. Allah’a şükür bir sıkıntı olmadı canının istediğini içmemk daha kötü bence
Ay ben içiyorum bir bardak kendimi asla icemem diye sinirlamadim. Yanımda biri içtiği zaman dayanamıyorum. Sürekli alıp içmiyorum ama.
Hepinize teşekkür ederim
Aşırıya kaçmadan içebilirsiniz
Teşekkür ederimm
Bu soruyu içerken görmem çok manidar oldu yarım bardaktan bsey olmaz diye düşünüyorum ben .malum herşeyin fazlasi zarar.icmedikce insanın canı daha çok istiyor .eşimde zararlı diyor ama her zaman olmasa da nadiren ayda yarım ve ya 1bardak içiyorum
Fazla tuketmedigin sürece sorun olmuyor
Normalde kola sevmeyen ben , hamile kaldığım ilk günden beri kola aşeriyorum. Ara sıra eve kola alınırsa , dibinde kalan asidi kaçmış kısımdan biraz içiyorum o da işte nefis körlemek diyelim