Hanımlar 18 haftalık gebeyim ve hiç kilo almadım bebeğimiz gayet sağlıklı çok şükür fakat ne karnım çıktı ne kilo aldım sizce sorun yaşarmıyım yoksa ilerde fazla mı kilo alırım ?
Merhaba canım.
Yukarıdaki hesaplamada hamileliğin kaçıncı haftasında kaç kilo olman gerektiği gösterilir. Bi hesapla bakalım sende durum tam olarak neymiş?
Bebeğin sağlıklı ve olması gereken kiloda olması yeterli. İlerde sorun yaşamazssınız.
Kimi hamileler çok kilo alıyor kimisi hiç kilo almıyor. Annem bana hamileyken hiç kilo almamış. Bunu duyunca çok şaşırmıştım.
Benim de karnım yeni yeni belli olmaya başladı 23+1
Tek önemli kriter bebeğin sağlıklı olması
Ay ne güzellll. Biz de 14+1 deyiz daha ama karnım çok çıktı. Kilo da güncel +5 kg Doğuma yuvarlanarak gideceğim gibi duruyor
içimi bı nebzede olsa rahatlattiniz hanımlar normal hayatta da yiyen ve kilo almayan biriyim umarım bütün kilolarıniz bebislerimize yarasın
Çok şanslısın kuzum. Yiyip kilo almamak her kadının istediği bir şey
Önemli olan zaten bebeğin kilo alması bebek sağlıklıysa bir sorun yoktur zaten bu haftalar da hemen kilo almazsın sanırım ilk gebeliğin canım benimde aynı şekilde ilk gebeliğim ve bende bu haftalar da senin gibi kilo almadım karnım neredeyse hiç yok gibiydi ama belli bir zamandan sonra kilo alımın olucak 6 aydan itibaren kilo almaya başlarsın zaten ben gebelikten önce 52 kiloydum şuan 8.ci ayımdayım 32+6yım 65 kiloyum tam 13 14 kilo almışım ve karnım büyüdü de seninde böyle olur diye tahmin ediyorum tabi kişiden kişiye farklılık gösteren bir durum
Ben hamile kaldıgımda 58 kiloydum vallah şimdi bilmiyorum hic ne kadar olduğumu
Hamile kaldığımda 61 kiloydum. İlk aylar 4 kilo verdim mide bulantısından. Şimdi yavaş yavaş geri alıyorum bugün baktım 59 ama 2 haftadır 59 da ilerliyorum. Kilo almıyorum diye tedirginim . Hamilelik ne garip bir durum kilo alsan dert ediyorsun almasan dert ediyorsun
@İlknur Bebişin kilosu normalse takma kafaya kiloyu canım Ne güzel işte
Yeterli besleniyor muyum acaba diye düşünüyordum bende Bakalım haftaya randevum var inşallah her şey yolundadır.
Nazar değer diye bunu anlatmayı sevmiyorum ama hamile kalmadan önce 5 kilo verdim hamile kaldım 5 kilo verdim. En önemlisi de bebeğimin haftasina göre kilosu normal.
Hamile olduğum gün doktorum diyete soktu beni. Her kilo verdiğimde içimizden göbek attık.
Şuan kilomu koruyorum.
Siz de endişe etmeyin
Haftaya detaylı ultrasonunuz vardı. Kadın doğum doktorunuza da mı haftaya gideceksiniz
şöyle nazar boncuğumu koyayım da baştan sizin için
evet önemli olan bebeğin haftasına göre kilosu ve tabi ki kilo almamak daha güzel bence bebek saglikli ise
Ama ister istemez çevremdekiler soruyor kaç kilo aldın diye almadım deyince hemen kendilerinden örnek veriyorlar ben şu kadar almıştım diye acaba bende bir terslik mi var diye bakayım dedim
Ben kendi randevularimi unutacağım neredeyse siz herkesle ne güzel ilgilisiniz burada devlet hastanesinde detaylı ultrason yapılmıyor onun için üniversite hastanesinde detaylı ultrasona gidip sonucumu kendi doktoruma götüreceğim
İkisi de aynı gün olacak yani çok güzel. Galiba ben de hatırlamaktan keyif alıyorum
Arada kesin unuttuklarım oluyordur.
Kim hatırlanmak isterse yazsın istedim
Olumlu karşılık alınca da çok mutlu oluyorum
Bana da eski halimden sonra hamile halimi goren çok kilo almışsın diyor. Eski halimi hatırlamayan da çok kilo almışsın kaç kilo aldın diyor
Kafalarını kırasım geliyor
Siz onları duymayın onlar anca konuşmasını biliyor.
Bu kilo almışsın diyenler de hep şişko
Hamile olmadan önce hamile olma boşver bak biz bile ikinciyi düşünmüyoruz diyenlerin şimdi kucaklarında ikinci bebek var.
Herkes kendisine baksın
Gerçekten öyle çok doğru söylüyorsunuz. Kimseyi duymamak en iyisi
Kızlar hamile kaldığında 76 kiloydum hala 76 yım 20 haftalık hamileyim normal mi çevreden duyuyorum çok kilo alanlar var bebekle alakası yoktur değil mi
@Cansu.ylmz Bebeğin kilosu ve gelişimi normalse sevin bence, sen değil bebek alıyordur kiloları ve vitaminleri