Gebelikte kese etrafinda kanama alanı

8+4 haftalık hamileyim bugün doktora gittim kesenin alt tarafında kanama alaninin olduğunu söyledi ama sonradan kaybolacagini dedi (bu arada herhangi bir vajinal kanamam olmadı hiç)progestan yazdi kullanmalımıyım sizce hiç içime sinmedi bu ilaç

1 Beğeni

Kullanın tabi o kadar önemli ki ben 6 haftadan beri kanıyorum halada kanıyorum 13.haftadayım iğne progestan duphastan ve birçok ilaç kullanıyorum bazılarının kanama alanı kese büyüdükçe kapanıyor benimki öyle olmadı çok kanama yaşadım değerlerim yerlerde damardan takviyw vericekler o yüzden sakın teredütte kalmayın kullanın vajinal almazsanız eğer biraz sersemlik yapıyor uyku hali falan panik yapmayın allah şifa versin inşallah çok çabk geçer :raising_hand_woman::heart:

2 Beğeni

Tabiki kullan kizima hamileyken lekelenmem oldu doktor kesede kanama.var dusuk olur dinleniceksin dedi 3 ay yattim oyle gecdi sakin ihmal etme dusugu onlemek icin progestan keske banada verselerdi ben yattim 3 ay

1 Beğeni

Yani doktor kanama alanı varsa ilaç ňsl içine sinmiyor mebur kullanicaksin bnmde 6 haftalık lekelenme oldu bebeğin yukarısında hm progestan fitil hem hap hemde kalçadan hergun iğne mosmor kalcam bugün şükürler olsun görünmüyor dedi bir hafta yattım 14 haftaya kadar böyle

1 Beğeni

Kesinlikle kullanın çok iyi bir ilaç

Merhaba benim de kanamam oldu dün başladı doktora gittim progestan ilacını 3’e çıkardı yanında iğne verdi 3 tane. Kesenin hemen altında kanama oldu,7 haftalık şuan kalp atışı falan duyuldu.

4 buçuk aydır kullanıyorum içime sindi valla doktorun ne diyorsa onu yap dostum

Bana resmem umut oldu şu cümleleriniz benm 6.haftadan beri aktif kanamam var 3 günde bir iğne kullanıyorum günde 3 defa progestan duphastan kullanıyorum allah nasip ederae 22sinde bizde 14 haftalık olucz kontrolm var belki benimkide geçmiş olur 3 aydır yatıyorum bir tek tuvalete kalkıyorum birde kanamamın azaldığı zamam 10 günde bi 5 dk ılık duş alıp çıkıyorum

Benimde kanamam vardı direk progestan ve iğne verdi pluton ilerleyen haftalarda kayboldu hala da kullanıyorum herhangi bir risk olmasın diye Kesinlikle kullanmalısın yani dojtorlar onu keyfinden vermiyor yazmıyor

Kanamadan sonra yara yeri iyileşir dedi doktor sizin ne kadar sürede düzelme oldu.

2 hafta sonra gittiğimde hiç bişey kalmamıştı ama hala fitil kullaniyorum

1 Beğeni

Kese büyüdükçe Allah’ın izniyle kayboluyor bütün sıkıntılar bitiyor biz 14 haftalık olduk​:palms_up_together::hibiscus: çok şükür

1 Beğeni

Merhaba bende 9. Haftada karın ağrısı şikayetiyle acile gitmiştim…keseden uzakta küçük bir kanama alanı var dediler…Doktor bu önemli değil çoğu gebede olur biz işte soylemiyoruz panik olmasınlar diye bile dedi…progestan bile vermedi…Ama ben aldım ve kullandim hiç bir zarari yok, bu arada benimde hiç kanamam lekelenmem olmamisti hala da yok çok şükür…Yani kullanın ihmal etmeyin derim…şimdi bizde 14+2 olduk

1 Beğeni

Bel ağrısı ve kasık ağrısı var ayakta duramıyorum hep böylemi olcak çok korkuyorum 7+3 oldu