Gebelikte kefir

Bende 20 haftaligim ogrendigimden beridir iciyorum hergun 1 bardak :smiling_face_with_three_hearts: altinkilic sade iciyorum

2 Beğeni

Canım bende ara öğünlerde içmeye başladım . İşte ceviz fındık kefir falan böyle yapıyorum. Bir zararı olduğunu ben hiç düşünmüyorum. Probiyotik sonuç olarak​:pray:t2:

Bende cok seviyorum sade olani gunde 1 2 bardak içiyorum

Bende bugun başladım yeni öğrendim gebelıgımı 5 haftalıkmş :see_no_evil:bu heycanlı bekleyiş nasıl geçiyor hanımlar :heart_eyes:

1 Beğeni

Probiyotikler, peynir, ceviz, sağlıklı yağlar bebeğe faydalı ve kilo aldıran ürünler. Şifa olur inşallah herhangi bir zararı yoktur midenizde sorun yok ise. Benim midemde sorun olduğu için sadece peynir ve ara ara yoğurt tuketebiliyorum.

1 Beğeni

35+3 bebeğim 1 hafta küçük kalmış doktor mutlaka her gün 2 bardak kefir tüketmememi söyledi ve araştırdım aşırı faydaları varmış hem anneye hem bebeğe misal bebeğin diş ve kemik gelişimi gibi

1 Beğeni

Ben kendim mayalıyorum köy sütüyle

Ben litrelik alıp haftada 1,2şişeyi canım sıkıldıkça içiyorum açıkçası sebebi hem tok tutması hem bağırsak hareketliliğini artırması hemde bebeğe kilo aldırır diye okumuştum biyerde. Geçen hafta doktor kontrolüm vardı 132gram çıkmıştı bu hafta salı perinatolojiye gitmem gerekti 148gram çıktı gerçekten kilo aldırıyo herhalde :sweat_smile:

2 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :star_struck:

Gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Evet öyle

Bende hergun bir bardak ama nette diyo hamilelere sakincali doktorda doyo ic sade

Bir sakıncası olacagini sanmiyorum ne olabilir ki probiyotik sonucta nette yazilanlari cok ciddiye almamak lazim :grin::grin:

1 Beğeni

Aynen katiliyorum

Hoşbuldum teşekkür ederim :heavy_heart_exclamation::heart_eyes:

1 Beğeni