İyiyim canım şükür o kadar fazla yok ağrım ama şeyi farkettirm kasıklarım ağrıyor sonra sarımsı yeşilimsi akıntı geliyor hep enfeksiyon var sanırım o yüzden 2 haftaya randevum var acil bişey olmadığı için gitmek istemedim. Sorduğun için teşekkür ederimmm🫶🏻
Merhaba sağ tarafıma bıçak gibi bişey batıyor ve çok ağrıyor nedeni nedir acaba normali
Kizlar 11 haftaligim is yaparken eyilip kalkarken bel agrisi cok oluyo birde ara ara rahim agrisi danki igne batar gibi neden acaba oyle oluyo ?
Kendini fazla yormayın eğilip kalkarken anı hareketler yapma rahim genişliyor o yüzden ağrılar oluşuyor canım korkma
Tedkur ederom
8+2 haftadayım ama arada şiddetli bir şekilde kasık ağrısı oluyor ve devam ediyor heleki akşamları daha çok oluyor yaşayan var mı? Normal mi acaba
Hayırlı akşamlar canım ağrıların dinlenince geçiyorsa problem yok rahim genişliyor o yüzden bu ağrılar normal kabul ediliyor canim
Evet uzandığım zaman bir nebzede olsa hafifliyor
Çok normal canım o zaman bol bol dinlen Ben 30+3 günlük benim bile ara ara oluyor ağrılarım
Teşekkür ederim
Rica ederim canım
Rahim geliştiği için oluyor dinlendiğiniz zaman geçiyorsa endişe etmeyin
14 haftalık gebeyim çok şiddetli değil ama rahim ve kasık ağrım var bu durumu yaşayan varsa yazabiilir mi
Rahim büyüyüp geliştiği için oluyor
Geçmiş olsun
14 haftalık gebelikte rahim ve kasık ağrısı genellikle normal bir gebelik belirtisi olabilir. Rahim büyüdükçe ve rahim bağları gerildikçe, hafif ağrılar hissedilebilir. Ancak, ağrı şiddetliyse veya diğer belirtilerle birlikte görülüyorsa, mutlaka sağlık profesyoneline başvurmalısınız. Bu durumda doktorunuz, ağrının sebebini değerlendirebilir ve size uygun önerilerde bulunabilir.
7 haftaya girmis bulunmaktayim kizlarr ama arada kasıklarımda bazen sızlama gibi agrilar oluyor surekli degil arada sizce normal mi?
Çok çok normal
Çok normal canım dinlenince geçiyorsa problem yok rahim genişliyor
16 haftalık kasıklarımda agrı var ıkı gündür normalmidir bu durum
Bende 8+ 3 dünden beri çok kasik ağrılarım vardi bugün doktora gittim kanda ve idrarda mikrop var dedi bol su iç geçer dedi