Gebelikte KABIZLIK!

Gebeligın 3.ayında kabızlık yaşayan var mı . Afedersınız kanamada oluyo . Ne ıyı gelır .

3 Beğeni

Bende son ayda oldu. Üç şey yaptım ve işe yaradı kahve içtim ki hamilelik boyunca kafein almamıştım ama mecburen aldım. Zeytinyağı içtim ve sıcak suya oturma bu da internette yazıyodu küveti doldurun çok sıcak olmayan suyla içinde oturun biraz. Çünkü aynı durumu yaşadım

2 Beğeni

kefir iç canim sade olanindan hem sana hem bebege faydali probiyotik hemde cok rahat wc cikiyorsun

3 Beğeni

Teşekkür ederim sıcak suyu denıcem bugün . Ama kahve içemiyorum tiksınıyorum

Teşekkür ederim :bouquet:kefırı aldırayım hemen .

1 Beğeni

O zaman zeytinyağı muhakkak için derim

1 Beğeni

Kuru kayısı iyi geliyo ve bolbol su ic az su icmedende oluyo

2 Beğeni

Karnabahar turşusu yiyorum iki saat sonra lavaboya çıkıyorum bunu yeni keşfettim​:grin: bir de kayısı ile sıcak sütü blender den çek hem tatlı niyetine ye hemde bağırsakları çalıştırır

3 Beğeni

Bol su Yürüyüş geceden kuru kayısıyı suyun içinde bekletip sabah suyla birlikte tüketiyorsunuz kabızlığı gideriyor

2 Beğeni

Sıvı şeyler tüketin.

Çorba için her yemeğinizde mutlaka.

Bol bol su tüketin kabızlığı önlüyor

2 Beğeni

@İlkbebeğim1 merhaba :smiling_face_with_three_hearts: Daha lifli gıdalar tercih edin.Zeytinyağı yemek rahatlatıcı etkilere sahiptir.Günde 10-12 bardak su içip lifli gıdalarla beslenirseniz daha sık tuvalete çıkabilirsiniz. Yürüyüş, yüzme ve hamilelik döneminde yapılabilecek diğer egzersizler sindirim sisteminizin daha düzenli çalışmasına yardımcı olur.Kafein, vücuttan su atılmasına neden olur ve kabızlığı artırır. Eğer çok fazla tüketiyorsanız bu içecekleri azaltmakta fayda var.

1 Beğeni

Bende aynı problemi yaşadım üç aylıkken kabuzlık oldu ve kanamamda oldu bi kerelik şu anda da basur oldum maalesef ve çok ağrıyor 16 haftalığım​:pensive:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim yemek hiç yıyemıyorum . Maalesef yürüyüş de yapamıyorum . Su fazla içmeye gayret gosterecegım

Allah hepımızın yardımcısı olsun

1 Beğeni

Tatlı şeylerden midem bulanıyo

Çok teşekkür ederim kızlar :bouquet:hepsını deneyecegım .

Actıvıa probıyotık yoğurtta aldım o da ıyı gelıyormus . Kefiri de denıycem .

Demir yada kan ilacı iciyorsan ondandır yan etkisi

Kuru kayısının koyu olanını yıyorum evet dün başladım . Bakalım iyi gelir insallah

Ben bol bol şeftalili içtim ondan sonra da bol bol su içtim laba boya çok gittim küçüğü yaptım ama kaka da biraz zorlandım ama sabir ede ede bu şekilde yaptım kurtuldum allah yardımcın olsun çok zor