Arkadaslar henüz acemi oldugum için sizin bilgilerinize ihtiyacım var. Henüz 5+5 im ancak çatlak kremlerine göbiş büyümeden başlamak gerekiyormuş. Sizler hangi kremleri kullandınız ya da kullanıyorsunuz?

Krem deilde kantaron yagı kullanmıştım ben bazıları ise badem yagı Hindistan cevizi yagıydı sanırım bunları kullanıyordu @admin tam emin olamadım yardımcı olurmusun?![]()
![]()
Doğal zeytin yağı, Hindistan cevizi yağı kullanabilirsin.
Biraz yanlış algı, karın büyümeden başlanması gerekiyor filan diye bir şey yok
28+2yim karnım kocaman oldu bir kere bile krem kullanmadım![]()
Lierac, bio oil, hindistan cevizi yağı kullandım ve sürekli nemlendirdim bencede erkenden başlayın göbeğinizin hep nemli kalması gerekiyor. Ben hiç çatlamamıştım artık karnım çok büyüdü 37. Haftam bitiyor bu hafta biraz biraz çatlamaya başladı ama hala iyi, önlem almakta fayda var.
Ben hındıstan cevızı yag bebek yag ve zeytınyaglı losyon kulandım hergun kulanmadım kafam estıkce kullanıyordum. Doguma 6 gunum var gobrgımde mınak bir catlak var . 2 aydır da nerdeyse hoc kulanmıyom dustan dusa bebek yag kulandım en duzenlısı oydu . Bırazcık vucut yapınla ılgılı bence
Merhaba, kendim ve birkaç hamile arkadaşım hindistan cevizi yağı kullanıyor. Hem organik, hemde güzel nemlendiriyor. Erken başlamanız iyi olmuş bende aynı şekilde yaptım ve 7. aydayım vücudum meyilli olmasına rağmen henüz çatlak oluşumu yaşamadım.
Nerelerde kullanıyorsunuz peki yalnızca göbek bölgesinde mi yoksa göğüs için de kullanıyor musunuz?
Bence tüm vücut kullanılmalı çünkü bacaklar ve göğüslerd3 de çatlak oluyor.
Göğüs ve göbek bölgesinde kullanıyorum ama siz yinede gözlemleyin vücudunuzu bacak hatta kolda bile ihtiyaç duyulabiliyor kişiden kişiye değişir