Merhaba kızlar ben 8+3 haftalık gebeliyim göğüs ağrım azaldı biraz ama göğüslerimin alt tarafı dokununca cok acıyor normal mi agrisi biraz azaldığı için korkuyorum
Evet gayet normal, benim ilk zamanlar aşırı göğüs hassasiyetim oldu sonra birden kesildi ve bir daha hiç olmadı, kişiden kişiye değişen bi durum ama endişelenilecek bir durum asla değil
Belirtim olamayınca hemen endişeleniyorum sizin hangi haftada birden kesildi pekı
İnan ki hiç hatırlamıyorum, ama çok sürmedi 20 haftaya bile varmadan düzeldi ilk zamanlar insan her şeyden huylanıyor ama bu zamanlar da geçiyor riskli şeyler değil bunlar içinizi ferah tutun
Daha 8 haftalık ya yeni ondan endişeleniyorum benim bildigime göre 3 aydan sonra azaliyor
daha çok yenisin bu sürelerde göğüs ağrısı harici kasıklarında regl ağrısı gibi ağrıların da olabilir benim de ilk gebeliğim ilk zamanlar hissetmediğim için her şeyden tedirgin oluyordum kanaman ve aşırı şiddetli kasık, karın ağrın olmadan endişelenme bebeğin yeni olduğu sürede ağrılar çok normal
Kanamam yok cok şükür sadece daha önce bebeğin kalbi durmustu bi önceki gebeligimde kanama olmamıştı simdi yine Allah korusun ondan korkuyorum
Kalp durma gibi olaylarda kanama da dahil herhangi bi belirti göremiyoruz maalesef ki, bol bol dua edin ve olumlu düşünün inşallah rabbim size bağışlar sağ salim kucağınıza almak nasip eder
Bende hep öyle yapıyorum dua ediyorum bide kan sulandiricı igne kullanıyorum her gün Allahın izni ile bi sefer inşallah sag salim kucagimiza alırız
Teşekkür ederim
Başlarda normal bende de 13. Haftaya kadar devam etti bu durum . Sıkı çamaşırlar tercih edin ağrınızı biraz azaltır bende öyle yapmıştım
Göğüs ağrısı benim 3aydan sonra da artmaya başladı
İlerleyen hafta karda devam ediyor bı ara duruyor ağrısı