Gebelıkte genital bolge kararması yasayan var mı?

Son aylarıma gelıyorum ama genatal bolgeme cok fazla kararma var beyazlasrırısıcı fşn surmeyı de cok uygun bulmuyorum . Sızlerın de basına geldı mı dogumdan sonra rengınızde acılma fln oluyor mu ?Yuzum de oyle cillerde artıs var ve hep lekelendı doktor krem yazdı yuzme ama bıraz acıldı yıne aynı benm moralımı cok bozuyor bır tavsıye var mı?

hamilelikte vajinal kararma, göğüs bölgesinde kararma sık görülen bir belirtidir. Daha fazla bilgi almak istersen aşağıdaki yazıyı okuyabilirsin.

https://blog.mucizeanne.com/hamilelikte-vajinal-kararma-neden-olur-ne-iyi-gelir/11625/

2 Beğeni

Sanırım herkes yaşıyor bu durumu bende de oldu, daha önce doğum yapmış herkes doğumdan sonra normale dönüyor dedi ama bakalım

1 Beğeni

InsAllh duzelır bende merak olustu ya utanırsam mılletın ıcınde ıkınamzsam dusunsene ılk dogumn ve herkesden utanıyon​:see_no_evil:off Allh kolaylık versın hepimiz e

Cok tsk ederım :innocent::pray:

1 Beğeni

Yahu doğururken herhalde onu ne biz düşünürüz ne de ebeler :face_with_hand_over_mouth: temiz olsak yeter bence alışmışlardır onlar da

1 Beğeni

InsAllh dedıgın gibidir​:see_no_evil:

Bendede oldu suan 2,5 ay okdu dogun yapali acildi yavastan aciliyor yani sabret canim

1 Beğeni

Canım benımde oldu ve yüzümde de lekeler oldu ben ıkısı için de henuz doktora gitmedim sürülen kremler bebeğe zarar verır belkı diye bende bu konudan muzdaribim ozellıkle yüzümdeki lekeler çok takılıyo kafama ama bebeğim sağlıklı doğsun da o halledilir bı şekilde diye düşünüyorum sende cok takma bıde annem sey der yüzde kı lekeler için eger normal doğum olacaksa doğum gerçekleşince terlıyosun ya saçını yuzune sür der lekeler gidermiş bilmiyorum ne kadar doğru ama ben normal doğum düşünemedıgım için yapamıcam sanırım

1 Beğeni

Abla valla ben 16 haftalik gebeyim şuan bile kararma olmuş :joy:

1 Beğeni

Bunu dun bende duydum ve saç ne alaka dıye bor dusunce oldu bende ama tek bu degıl . Terledıkce havlu ıle yuzunu sıl dedıler anneden gelen sut ıle yuzunu temızle dedıler valla hepsını denıycem :joy: benım yuzumde gunes yanıgı vardı hamılelıkte daha da artı cıldıye gıtım azelderm verdı doktor onu kulanıyorum . Baya koyuydu acıldı rengı ama gıtmıyor uzun sure kullanmaö gerekıyor galba bugun de c vıtamını de ekledım . Bakalım ne kadar ıse yarayacak . Genital bolge kararması da ınsallah gecer .

InsAllh gecer benımde

Aynn sütü de duydum. Benımde güneş yanığı olmuştu hamilelik ten önce daha doğrusu Doktor’un yanlış tedavisi kremı sonucu oluşmuştu o yanık hamilelikte arttı inşallah geçer doğumdan sonra genital değil ama yüzde kı leke benı daha cok düşündürüyor

1 Beğeni

Yuzundekini bikmiyorum ama oda geviyor diye duydum canim benim cok az kaldi kararmalar

2 Beğeni

Bendede oldu son aylarda koktuk altımda bile oldu doğum yaptım bır kaç gün önce inşallah geçer ama koltuk altım bıraz geçmış gibi zamanla geçer diye düşünüyorum sizde takmayın kafanıza

1 Beğeni

Demekı dogal bırseymıs bende utanıyordum :see_no_evil: