Gebelikte fazla erik yemek

Kızlar bişey merak ediyorum da 26+5 haftalık hamileyim ama gebeliğim süresince çok fazla erik tüketiyorum öyle bir kaç tane değil günde yarım kilo yiyorumdur bi oturuşta değil ama yiyorum bunun bana veya bebeğime bi zararı olur mu

Meyve yemek güzel bişe bebise yararlı ama herşeyin fazlası zarar dozunda tuketmeni tavsiye ederim

Erikte seker yok diye biliyorum yarim kg den bisi olmaz bende çok yiyorum hemde çok kisin cok bekledim napim ciksin diye bulup aldik tursu gibiydi simdikiler suprr​:laughing::laughing:

Haklısınız ama tutamıyorum kendimi

Ayy evet şu an tadları aşırı güzel gerçekten maşallah

Tutma ye valla canin istiyoken bol bol

1 Beğeni

Bebekte leke oluşur faln deniliyor olabilir mi ya öyle bir şey

Yok yaw onu ciger ve zeytin için diyolar erigi tuza banip yemediğin surece zarari yok arastrdm bende tuz odem yapıyor çünkü tansiyon da

Yok ben ztn tuzlu yemem eriği

Zeytin yememek mi gerekiyo yani

Ben kilo kilo erik yedim kizimda tuzla beraber hicbirsey olmadi tam tersi duserdi tansiyonum cok 9 5 i gecmedi hic kizimda ama bu hamileligimde farkli tansiyonum yuksek ve cok sisiyorum

1 Beğeni

Yapilmamasi gerekenleri yapip bisi olmayanlari dusunuyorum meyvenin fazlasindan nolcakki diyip tuzlaya tuzlaya yiyorum valla

Yok zeutin fydali yenilebilirde eski hurafe ben diger cocuklarimda da yedim çıkmadı leke falan

1 Beğeni

Kiz odem yapar tansiyon yapar dikkat et canim ben tuzsuz yiyorum

1 Beğeni

Hepsi farkli oluyo ama benim ödemim cok olmaz tuza duskun olmadığım için belki son ayda hafif ayaklarimda belki

1 Beğeni

Diyetisyen bana ekşi erik istediğin kadar yiyebilirsin dedi. Kiraz karpuz gibi şekerli meyveleri ölçülü tüketin ama şekeri cıkartıyor…

1 Beğeni

Afiyet bal olsun ama tuz tansiyon yükseltir ben tuzlama dan yiyorum

1 Beğeni

14agustosa bisi kalmadi yapmazsa hatrim kalır :rofl::rofl::rofl: tuz yukseltir se limon da dusurur nolmus yani :rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni

Limon da cok yiyorum hatta kabuguyla bereber tuzlayip yerim hic bir sorun yasamadim

1 Beğeni

Bacım bu gebeler o dokunur bu bisi yapar diye diye korkuyolar bende limonuda erik cikmadan once kuzu kulaginida simdi erik ciktigindan beri hergun yarimkilodan fazla yemisimdir duzlaya duzlaya :nazar_amulet: ödem yapmadim hic ama yemesem herbiseyim cikabilir :rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni