Kızlar bişey merak ediyorum da 26+5 haftalık hamileyim ama gebeliğim süresince çok fazla erik tüketiyorum öyle bir kaç tane değil günde yarım kilo yiyorumdur bi oturuşta değil ama yiyorum bunun bana veya bebeğime bi zararı olur mu
Meyve yemek güzel bişe bebise yararlı ama herşeyin fazlası zarar dozunda tuketmeni tavsiye ederim
Erikte seker yok diye biliyorum yarim kg den bisi olmaz bende çok yiyorum hemde çok kisin cok bekledim napim ciksin diye bulup aldik tursu gibiydi simdikiler suprr
Haklısınız ama tutamıyorum kendimi
Ayy evet şu an tadları aşırı güzel gerçekten maşallah
Tutma ye valla canin istiyoken bol bol
Bebekte leke oluşur faln deniliyor olabilir mi ya öyle bir şey
Yok yaw onu ciger ve zeytin için diyolar erigi tuza banip yemediğin surece zarari yok arastrdm bende tuz odem yapıyor çünkü tansiyon da
Yok ben ztn tuzlu yemem eriği
Zeytin yememek mi gerekiyo yani
Ben kilo kilo erik yedim kizimda tuzla beraber hicbirsey olmadi tam tersi duserdi tansiyonum cok 9 5 i gecmedi hic kizimda ama bu hamileligimde farkli tansiyonum yuksek ve cok sisiyorum
Yapilmamasi gerekenleri yapip bisi olmayanlari dusunuyorum meyvenin fazlasindan nolcakki diyip tuzlaya tuzlaya yiyorum valla
Yok zeutin fydali yenilebilirde eski hurafe ben diger cocuklarimda da yedim çıkmadı leke falan
Kiz odem yapar tansiyon yapar dikkat et canim ben tuzsuz yiyorum
Hepsi farkli oluyo ama benim ödemim cok olmaz tuza duskun olmadığım için belki son ayda hafif ayaklarimda belki
Diyetisyen bana ekşi erik istediğin kadar yiyebilirsin dedi. Kiraz karpuz gibi şekerli meyveleri ölçülü tüketin ama şekeri cıkartıyor…
Afiyet bal olsun ama tuz tansiyon yükseltir ben tuzlama dan yiyorum
14agustosa bisi kalmadi yapmazsa hatrim kalır tuz yukseltir se limon da dusurur nolmus yani
Limon da cok yiyorum hatta kabuguyla bereber tuzlayip yerim hic bir sorun yasamadim
Bacım bu gebeler o dokunur bu bisi yapar diye diye korkuyolar bende limonuda erik cikmadan once kuzu kulaginida simdi erik ciktigindan beri hergun yarimkilodan fazla yemisimdir duzlaya duzlaya ödem yapmadim hic ama yemesem herbiseyim cikabilir