@Cansu Sen karpuz yedim diyene kadar benim içim rahat etmeyebilir ama ![]()
![]()
Bugün yemeyi planlıyorum henüz eşime söylemedim
karpuz da kocaman oluyor bi kesiyorsun bitesiye kadar gına geliyor. Karpuzu olan birinden otlanmayı düşünüyorum ![]()
Bizim evde anında bitiyor yaa karpuz canavarı bi kocam var dün 10 kiloluk aldık bi tane ikiye bölüp dolaba kaldırdım yarısı bitmiş olmuş ![]()
ben çok uyuyorum bu aralar ben uyuyunca yemiş mutfağa sigara içmeye gidiyo önce karpuz yiyo ![]()
hayret ediyorum ben karpuz severim çok yerim derdim de eşimle evleninceye kadar ![]()
![]()
![]()
Hergun yumurta yemeğe gayret ediyorum.kilolu olduğum için diyetisyene gittim ama pek uyamıyorum
.onun verdiklerinin yanında canımı çekeni de yiyorum.sut yoğurt yada kefir bunları çok tüketmeye dikkat ediyorum ve tabi ki karpuz
@Öznurr Ne kadar sağlıklı besleniyorsunuz siz de
Diyetisyenden destek almanız da çok iyi olmuş, insan kendini kontrol altında tutunca her şey daha iyi gidiyormuş gibi hissediyor hep ![]()
Karpuz yedim arkadaşım ![]()
![]()
@Cansu Ayy çok şükür, afiyet şeker olsun
İnanmayacaksın ama eşim bugün karpuz alıp geldi akşam. Dilimledi de ama yiyemedim. Aklıma sen geldin, kendi kendime ‘Cansu yedim diyene kadar yiyemem’ dedim ![]()
![]()
Eşim de şaşırdı hatta. Niye yemiyorsun dedi, şimdi çok şişkinim, sabah yerim dedim ![]()
Gerçek mi ![]()
![]()
![]()
Teşekkür ederim. Kıyamam sana bol bol ye
Tarif edemiyorum ama çok hoş duygular içindeyim.
Beni çok değerli hissettirdin Teşekkür ederim ![]()

Bak hala tabaktalar, sabah yerim diye kaldırmıştım dolaba
Ben çok takarım böyle şeyleri yaa. Bir de hamişiz ya, içime batar benim ![]()
![]()
beni böyle içten düşündüğün için teşekkür ederim ![]()
![]()
@Cansu Ne demek arkadaşım
Burda bir bağ kurduk sonuçta ![]()