Gebelikte En Çok Tükettiğiniz Besinler

@Cansu Sen karpuz yedim diyene kadar benim içim rahat etmeyebilir ama :roll_eyes::grin:

1 Beğeni

Bugün yemeyi planlıyorum henüz eşime söylemedim :star_struck: karpuz da kocaman oluyor bi kesiyorsun bitesiye kadar gına geliyor. Karpuzu olan birinden otlanmayı düşünüyorum :smiley:

1 Beğeni

Bizim evde anında bitiyor yaa karpuz canavarı bi kocam var dün 10 kiloluk aldık bi tane ikiye bölüp dolaba kaldırdım yarısı bitmiş olmuş :rofl::rofl:ben çok uyuyorum bu aralar ben uyuyunca yemiş mutfağa sigara içmeye gidiyo önce karpuz yiyo :laughing::laughing:hayret ediyorum ben karpuz severim çok yerim derdim de eşimle evleninceye kadar :rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni

Hergun yumurta yemeğe gayret ediyorum.kilolu olduğum için diyetisyene gittim ama pek uyamıyorum​:face_with_hand_over_mouth:.onun verdiklerinin yanında canımı çekeni de yiyorum.sut yoğurt yada kefir bunları çok tüketmeye dikkat ediyorum ve tabi ki karpuz

2 Beğeni

@Öznurr Ne kadar sağlıklı besleniyorsunuz siz de :blush: Diyetisyenden destek almanız da çok iyi olmuş, insan kendini kontrol altında tutunca her şey daha iyi gidiyormuş gibi hissediyor hep :blush:

1 Beğeni

Karpuz yedim arkadaşım :smiley::watermelon:

2 Beğeni

@Cansu Ayy çok şükür, afiyet şeker olsun :joy: İnanmayacaksın ama eşim bugün karpuz alıp geldi akşam. Dilimledi de ama yiyemedim. Aklıma sen geldin, kendi kendime ‘Cansu yedim diyene kadar yiyemem’ dedim :joy::joy::joy: Eşim de şaşırdı hatta. Niye yemiyorsun dedi, şimdi çok şişkinim, sabah yerim dedim :joy:

2 Beğeni

Gerçek mi :joy::smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:
Teşekkür ederim. Kıyamam sana bol bol ye
Tarif edemiyorum ama çok hoş duygular içindeyim.
Beni çok değerli hissettirdin Teşekkür ederim :star_struck:

best friend love GIF

2 Beğeni

Bak hala tabaktalar, sabah yerim diye kaldırmıştım dolaba :smiling_face_with_three_hearts: Ben çok takarım böyle şeyleri yaa. Bir de hamişiz ya, içime batar benim :blush::heart:

3 Beğeni

:smiling_face_with_three_hearts: beni böyle içten düşündüğün için teşekkür ederim :star_struck::heart:

1 Beğeni

@Cansu Ne demek arkadaşım :blush: Burda bir bağ kurduk sonuçta :heart: