Yıllar öncesinde ellerimde egzama sorunum vardı ancak geçmişti. Tekrarlamıyordu. Gebeliğimde tekrar ellerimde egzama çıkmaya başladı sanırım olabiliyormuş benzer durum yaşayan var mı yaşadıysan ne yaptınız
Ben de gebelik öncesi sık sık egzama sorunu yaşardım şimdi ise yüzümde çıkıyor yanağımda çok kaşıntılı deri döküntüsü şeklinde. Kaşımamaya çalışıyorum bioderma atoderm kremini kullanıyorum o kadar rahatlıyorum ki sürdüğüm an kaşıntısını alıyor ve düzenli kullanınca bayağı bir hafifletiyor tamamen geçirdiği yerler de oldu tavsiye ederim kremi
Eldeki egzamanın geçmesi daha zor tabi sürekli ellerimiz suyun içinde ama kuru bırakmaya çalışın elinizden geldiğince her fırsatta da dediğim kremi sürerseniz iyi gelir
Teşekkür ederim. Normalde kaşıntı vs olmuyor ama suya değdiği an gerçekten çok kötü oluyor kaşımak istemiyorum ama inanılmaz tatlı tatlı da kaşınıyor
Kaşıyınca iyice yayılıyorlar kaşımamaya çalışın dediğim krem eczanelerde satılıyor zaten sorarsanız eczacı da önerecektir içinde kortizon yok hamilelikte kullanılabilir o yüzden gönül rahatlığıyla ben günde üç dört kere yüzüme sürüyorum
Benimde saçımda ve kaşlarımda egzama var şampuanını kullanıyordum ama üzerinde hamileyken mecbur olmadıkça kullanmayın yazıyordu bende kullanmayı bıraktım. Çok şaşırdım ama hamileliğim boyunca hiç egzama olmadı benim geçti. Doğumdan sonra ne olur bilmiyorum
Benimde yıllar once ellerimde egzamam vardı kullanmadığım ilac kalmadı hiçbiri fayda etmemişti. En son uyguladıgım yontemle on günde şifa bulup iyilestim sonrada hamdolsun tekrar etmedi. Dört beş adet ceviz yapragını bir su br suda 3-4 dk kaynatıyorsunuz. Kaynatınca suyun rengi kahverengi oluyor ve tendirdiyot gibi kokuyor. Bu suyu oda ısısında tutup iki gün boyunca kullanabilirsiniz. Bir pamuk yardımıyla egzamalı bolgelere press yapın veya elinizi ayagınızı direkt bu suya sokun. Hiçbir yan etkisi olmayan dogal bir yontem. Yinede alerji testi için vucudun gorunmeyen bir yerinde ilk olarak denemekte fayda var. Kafasında egzama olan bir komsumuza onerdim o da şifa buldu bu yontemle. Gecmis olsun