Bu hamileliğimde en zorlandıqım uqraştıqım şey oldu 8e 5 - 7ye 5 oluyor ve asla evde yükseltemiyorum beni çok zorlayınca en son hastaneye qidip serum taktırıyorum o halde bile dahada düşüo anlam veremedik inşallah doqum sonrası qeçer kardiyolojiye kadın doquma acildekilere hep danıştık düşük iyidir müdahale ederiz ama yüksek olmasın dendi bi serum yiyorum 10 qün idare ediyor beni
Benim sabıt 10-6 arada bı 9-5 oluyo
Aynen bendede oluyor soğuk terleme demek tansiyondanmis
Cinsiyet nedir benimde zor geciyor 23+5 bense
Erkek 3. Oğlum geliyor hayirlica sağlıkla kucagimaza alsak tansiyon bulantı hiç biri önemli değil şimdiden başladım ben elbiseleri ayarlamaya çantayı yapiyim dursun diyorum ne olur ne olmaz misali
Erkek çocukları hamileliği demek zor oluyor benimde iki kızım vardı buda erkek çok şükür rabbim tamamına erdirsin hepimizinkini
Bulantı erkek çocuk ta pek olmaz diyorlar ama benim hala devam ediyor Allah’tan kusma bitti
Bulantı devam
Yok erkekle alakası yok diğer ikisinde Cook rahattım istediğimi yeyip icebiliyodum bunda herşey farklı o yüzden ilk başta kız sandım
Aynen öyle fark etmiyor demekki
Benımde hep oyleydı başından beri . Doktorum düşük tansiyon dan degıl yüksek tansiyondan korkalım demıstı .
Bende yaşadım senin haftalarında son Ra düzeldi ama yüksek tansiyon dansa düşük olması daha iyi sanırım yüksek tansiyon daha riskli bir durum
Bnd yasadim tansiyonum cikti 15 e kadr 5 gun yattm hastanede gozlem altindaydim bu arada igne burdulr her ihtimaye karsi yuksek tansiyon erken doguma sebep olabiliomus idrar toplama yapildi proteine bakildi cok sukur tahlillerim hep temz ckti tansiyon hapi yiyorm suyumu hic eksik etmiyorm her gun 3 lt iciyorm ve güneste kalmiorm
Kizlar hamileliğimin ilk 3 ayında tansiyonum yüksekti fakat şuan 20+4 üm tansiyonum 8-3 9-5 9-4 11- 5 ve saniyelik bir anda düşüyor direk kulaklarım ciblamaya ve gözlerim kararmaya başlıyor tansiyonum sürekli değişkenlik gösteriyor ve doktoruma söylediğime rağmen bir müdahale etmiyor kalp tarafına sol tarafina uzan gecicek diyor bukadar sizde böyle bir durum yasiyormusunuz
Bende bir haftadır yaşıyorum 19 haftadayim şuan gözüm kararıyor bir anda halsizlik geliyor kolumu kaldıramıyorum anlık oluyor tansiyonum çok düşüyor haftaya kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor
Doguma kadar tansiyon dusuklugu yasadim surekli yatiyodum basim donuyodu cunki doktor dusuklugune bisey yapamayiz yukselirse sknti dedi
Bişey soylerse banada bilgi verebilirmisin
Gebeliğimin ilk haftalarından itibaren düşük tansiyonla yaşamayı öğrendim. Dışarıda ve özellikle biraz da yorulduğumu hissettiğim an bayılıyorum. Doktoruma defalarca kez danıştım düşük tansiyon gebelikte çok rastlanan bir durum. Kendini çok yormamaya ve bol sıvı tüketmeye çalış.
İlk hamileliğimde 9 ay boyunca hep düşüktü tansiyonum. Şimdi ikinci hamileliğim genelde yine hep düşük