Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar 35+5 haftalık hamileyim. 1 saat önce banyoda ayağım kaydı kalçamın üstüne düştüm ama şiddetli değil, şükür kızımın hareketlerini hissettim şimdilik kanama ağrım falan da yok. Sadece düştüğüm sağ taraf acıyor. Çok hafif karnımda ve kasıkta acı var kızım hareket ederken özellikle… Doktora acile gitmem gerekir mi acaba ? Endişeliyim ister istemez .
Karın üstü düşmediyseniz ve bebek de hareket ediyorsa korkmayın bence. Takip edin yine de, kendinizi çok kötü hissederseniz gidin
Sezeryan olduğum gün oda arkadaşım bu şekilde düşdüğünü anlatmıştı. Bebeği sağlıkla doğmuştu ama. Bir sorun yaşamadığını söylemişti arkadaş. Düştüğün için o ağrı normal sonuçta düştün. Bebek hareket ediyorsa korkma . İçin rahat değilse istersen doktor a bir görün için rahatlamış olur hem
Şükür karnım darbe almadı sadece sağ kalçamın üstüne düştüm ve hareket var elhamdülillah Teşekkürler cevabınız için
Teşekkürler cevabınız için İçim rahatladı Allah razı olsun
Korkman gerekmiyor canim kanama veya lekelenmen yoksa bir problem yok popo ustune düşünce bebek amniyon sıvısının icinde oldugu için korunuyor bir nevi tampon gorevi görüyor ben ilk oglumda kuvetin üstünde tavani silerken denge kaybi yuzunden düştüm dr bu sekilde söylemişti aklimda kalmis kanama leke yoksa korkma dedi bebek harekette ediyor tamam demisti sen kendini kötü hissedersen git dr veya telefonu varsa iletişim kur
Kanamanız da yokmuş korkmayın geçmiş olsun benim de karnıma yanlışlıkla dirsek çarpmıştı o zaman bile bir şey olmadı
Teşekkürler cevabınız için şükür bir şey olmadı
Teşekkürler şükürler olsun ki bir şey olmadı
Cok şükür iyi olmaniza sevindim dikkat edin kendinize