Merhaba arkadaşlar şuanda 8 haftalık gebeyim kan tahlilimde 4.7 çıktı d vitamini ebe bi arkadaşıma gönderdim cok düşük takviye verir dedi doktora eşim sonucları götürmüş ben çalıştıgım için düşük ama takviyeye şimdi değil birkac hafta sonra baslayabiliriz demiş benüm doktorum izindeydi diye baska soktora sormuş emin olamadım böyle bir durum yaşayan varmı ilk haftalarında demiri düşük cıkan. Tahmini takviye almaya ne zaman başladınız
Bende de sürekli vitaminlerim düşüktü folik asit dahil yanlış hatirlamiyorsam 12. Haftadan sonra kullanmaya başladım doktor ilaç yazdı ve takviye ürünler kullanıyorum bilindik markanın mummy olanını şuanda 34+6 dayım hala daha hem doktorun yazdığını hemde mummy olanını kullanıyorum doktorunuz hangi ürünleri ne zaman tavsiye ediyorsa muhakkak kullanın
Genelde vitamin ve takviyelere 3.aydan sonra başlanıyor o yüzden belki vermemiştir.
Benimde d vitamini düşüktü doktor ilk aydan itibaren vermişti damla şeklinde ilk 3 ay folik asit ve d vitamini aldım 3 aydan sonra multivitamine geçtim
Bende folik asit kullanıyorum bide progesteron düşüklüğü için ilac verdi onu içiyorum d vitaminini vermedi baska doktor cumartesi artık kendi doktorum bakalım verecekmi