Kızlar 7+5 haftalık gebeyim yarın kontrolüm var sadece 5-6. Hafta arasında yoğun bulantım oldu sonra tüm Belirtilerim kayboldu yorgun değilim uyku sorunum yok bulantım yok böyle bir durum yaşayan var mı gebeliğinde önceden 1 düşüğüm olduğu için vücudumu çok dinliyorum çok da endişe ediyorum çok şükür kanamam da yok
Ne güzel işte tadını çıkarın bı sorun yoktur inşaallah
İnşallah öyledir kaybım olduğu için bunda çok korkuyorum ![]()
- Çocuğumu hamileyim ilkinde sıkıntım yoktu bulantım yok uyku problemim yoktu şimdi 2 yaşında 2. Hamileliğimde sadece tansiyon düşüklüğü yaşıyorum başka da bir sıkıntım yok o kişiden kişiye göre değişiyor içini rahat tut Allah’ın izni ile rahat hamilelik geçirecen
Amin inşallah dua bana da edin lütfen ![]()
![]()
Korkmayın benim de ilk gebeliğim düşük oldu ben de çok bir şey hissetmiyordum 12 haftalıkken Ben de Düşük yaptım öncesinde de sizin dediğiniz gibi çok fazla belirti yoktu ama Korkacak bir şey yok Her gebelik birbirinden farklı sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Amin inşallah sağlıcakla doğar, sağ olun ![]()
![]()
Merhaba tansiyon düşüklüğü bendede oldu sürekli ölçtürdüm 8 e 5 8 e 6 falandı baş ağrısıyla farkettim hatta öğünlerimi sıklaştırdım sonrada kendliğinden geçti çok şükür