Kızlar benle aynı durumu yaşayan var mı. Biliyorum herkesin gebeliği farklı fakat son bir kaç gündür belden aşağısı ayak topuklarimda kadar sancım var. Dizlerim ve kalça kemiğim kırık gibi acıyor üstüne basamiyorum . Parol da işe yaramıyor magnezyum da . Bu durum da yaptığınız bişi var mı . Yürümekte zorlanıyorum
Belimin altına yastık koyup uzanınca biraz rahatlıyordum ben
Bacak diz ağrısına da iyi geliyormuydukendimi 20 katlı binadan aşağı kadar yuvarlanmış gibi hissediyorum
Benim dizlerimde menüsküs yırtığı var, gebeliklerimde o ağrıyı çok yaşadım. Dizlerimin altına da yastık koyuyordu eşim, rahatlatıyordu biraz
@Flz bende öyleydim arkadaşım 9cu ayıma girdiğimden sonra daha sık olmaya başlamıştı,maalesef birşey yapmıyordum,doktorum yürüme diyordu sezeryan olacaktım diye… Çok zor ağrıydı benim için geçmiş olsun canım.
Geçmiş olsun arkadaşım
Dizlerim su toplamis odemden şişti bu kadar acı çekerken galiba doğum acısı bir şey ifade etmeyecek
Teşekkür ederim @Sevane mahvolmusum vallahi inşallah doğum sonrası geçer yoksa bu halde bebeğime bakmak nasıl olacak bilmiyorum
Çok teşekkür ederim cansu @Cansu valla annelerin hakkı odenmez her geçen gün sizlere daha çok saygı sevgi duyuyorum
Dogduktan sonra gececek canim
İnşallah bu ağrılar hareket kısıtlı olması yuruyememek beni doğumdan daha çok korkutuyor
Bende yasadim ama maalesef masajdan baska carem yokru masajda sadece o anlik geciriyordu . Topuklarimin ustune basamiyordum
Sağolsun eşim yardım ediyor masaj konusunda da . Fakat geçici özellikle gecenin ilerleyen saatlerinde aşırı şekilde ağrım oluyor gece WC için kalkmak istediğimde canım yanıyor dizlerim kalça kemiğim kaslarım sızlıyor