Gebelikk baş agrısı

Kızlarr 14+4 haftalıgız çok kafa agrısı ve boyun agrısı çekiyorum sizin dogal yöntem uyguladıgınız birşey var mı çokda parol at ak istemiyorum baş agrımda çok şidedli oluyor

Benimde cok agriyodu dayanilmaz dedigim noktada parol ictim . Doktor gunde 4 defa ya kadar icebilirsin demisti ben 1 kere iciyodum . Onun haricinde tansiyon takibi yapin ben cok agridiignda yapmistim tansiyon yuksek cikti ilac kullaniyorum sonuna kadar da kullanicam . Riskli oliyo tansiyon takip edin mutlaka

Tamam teşekkür ederim :smiling_face:

Migren taşı iyi geliyormuş, deneyebilirsiniz :blush:

1 Beğeni

Benimde çok kötü ağrıyor boynuma vuruyor

1 Beğeni

Bildiğiniz bir şey varsa banada deyin kızlar

1 Beğeni

Boyun dediğn yer enseden mi bahsediyosun

Ense ağrısı olursa tansiyon demk takip et direk sağlık ocagına danış yada acile git bnde de çok baş ağrısı var malesef bişy yapamıyor doktorlar ama ense ye atarsa aksatma cnm

Aynen canım boynuma vuruyor

Ay çok teşekkür ederim gidecem hemen

Rica ederım Cnm benim gecmiş olsun :smiling_face_with_three_hearts::hugs::pray::heart:

1 Beğeni

Canim bendede var aynisi bi başladı mi 3 gün sürüyo tansiyonun 13 6 cikiyo cok yüksekte değil bilmiyorum hamilelikte normal mi

Tansiyonunuz kac çıkıyodu

Benim ölçtüğümde 11.6 çıkmıştı doktor normal demişti

Benimde 3 gün sürüyor resmen

134/99 cikiyodu devamli kendim dusuremiyodum 1 hafta takip ettim doktor hemen mudahale etti ilaca basladik hamilelikte cok riskli dedi . Suanda takip ediyorum ama ilac ise yaradi dozu yukseltmeyecek bence