Gebelikde değişik ruya goren oldu mu?

Dun gece bebegim tepinmiyor diye canim sıkılıyodu . Gece bir ruy gordum gercekten cok etkileyici bir rüyaydı. Ruyamda 20 haftalikken dogum yapiyordum. Yatak odasinda esime bagriyordum tut bebegimi karnima geri sok cok kucuk ölur hayata kalmaz biraz daha karnimda dursun diyordum . Esim bebegi eliyle itekliyordu bebek inat etmis tepine tepine geri cikiyordu. Cok tepiniyordu ama canim acimiyordu . Sonra esim bebegi hastaneye goturuyor ben esimi evden ariyorum ne oldu yasiyor mu diye oda bebegim kilosunu fln söylüyor 1kg 700gr diyor ve bebegi gordugumde sarisin ve erkek bebekti burda uyanıyorum. Bu ruya bni cok etkiledi . Acaba bebegim kiz degilde erkek mi olcak :melting_face:birde o anki tepkim korkum beni maf etti bebegim karnimdan cikarsa ölecek sandim cok korktum. Sizdede boyle seyler oluyor mu ?

Ay evet bende sık sık düşük yaptım rüyalarımda hemde ikiz bebeklere falan :joy: psikolojik tamamen

27+2deyim ilk günden beri sürekli bu tarz ve daha kötü rüyalar görüp dururdum hâlâ da görüyorum malesef beni çok etkiledi

Bende bebeğimle ilgili rüya gördüm çok etkilendim tesadüf eşimde aynı rüyayı görmüş aynı hafta o anlatti bana rüyasını ama ben anlatmadım insllah sağlıkla hayrlısi ile kucağımıza alirz yavrularımızı bol bol dua edip Allah’a sığınıyorum korkuyorum yani

Olabilir :sweat_smile:

Ruyalar beni de etkiliyor . Maalesef olumlu dusunmekten baska bir caremiz yok gibi ben olumsuz düşününce oyle oluyor.

Ikinizin de ayni ruyayi gormesi beni de tedirgin ederdi . Rabbim bebeginizi sağlıklı bir sekilde kucağınıza almayi nasip etsin​:blush::innocent:

Cok etkilenmis olmalisiniz. Cok kotu bir ruya .

Amin cumlemizin iyi düşünmeye çalışıyorum iyi düşünelim iyi olsun korkuyorum ama Allah bebeklerimizi bağışlasın insllah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayi nasip etsin :pray:

Bence bu tarz rüyalar olumlu olumsuz düşünmekten değil değişen hormonlardan oluyor hiç bişey düşünmediğimde hatta güzel vakit geçirip olumlu şeyler yaşadığımda bile görüyordm

Ben olumsuz dusununce oluyor daha cok .

Hormonlardan da kaynakli olabilir bu konuda haklısın​:innocent:

Ben rüyamda sık sık düşük yaptım bir de üçüz doğuruyordum :laughing:

Ben 2 kere düşük yaptım ikisinde de çok kötü rüyalar görüyordum hep kan ölen bebek falan bu hamileliğimde kendime sübyan muskasi yaptırdım bu hamileliğimde hiç böyle kötü rüyalar görmedim çok şükür

Bugün çok değişik bir şey ir rüya gördüm ama hatırlamıyorum şuan sadece çok gerildiğimi hatırlıyorum

Bugun bende rüyamda doğurdum normalde cinsiyet erkek ama kız doğurdum

İki gün önce görmüştüm bende bebeğim karnından çıkmış sevdim okşadım sonra bı baktım kocaman adam olmuş annecim diyip duruyo bı gururlanmadim değil ama ay bunu ben mi doğurdum diye çok güzel yakışıklı bı çocuk olmuştu yataktan kalktım sağıma soluma bakiyom çocuk ariyom :joy: hep bu hormanlar mahvetti bizi

5 gun once dogum yapmis bebekkerimi evde besiklerini yatarken gordum.Kizimin yanina gittim kafasindan sapkasini cikartip koklayip optum.Ertesi gunu bebislerden biri kesesini deldigi icin suyum sizmaya basladi.Doguma kadar hastanedeyiz rabbim hayirlara cikarsin artik

Aynen bende böyle erken doğum yaptığım çok küçük doğduğu bir rüya gördüm pisikolojimiz bozuluyor hormalar ve annelik duygusunun etkisiyle , sağlıkla gelsinler inşlalah :face_holding_back_tears: