Gebelik var mı

Test yaptım böyle çıktı kan verdim 450 değer çıktı bugün doktora gittim bir şey görmedik 2 hafta sonra tekrar gel dedi biraz terdirginim rahim kalınlığıda 14 mm

1 Beğeni

Var hayırlı olsun insAllah

1 Beğeni

İki hafta sonra iki katı arttığı için kese vs. O zaman görürsünüz endişe etmeyin

Benimde böyleydi bi hafta sonra tekrar test yaptım ve bu sefer daha belirgin çizgi vardı ve pozitifti :blush:şimdiden hayırlı olsun gözünüz aydın

1 Beğeni

Hiç tedirgin olma canım zaten bu degerle kese görünmez bende 490 la ögrendim ve gittim hiç bişi yoktu kese dahi bişey yoktu sonra bekledim kan verdim 3 bini geçince gittim keseyi sadece gördüm bebek yoktu 1 hafta daha bekledim 7 haftalıkta hem bebegi hem kalp atışını duydum şimdi 9+3 olduk hiç korkma

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim

İnşallah görürüz :heart_eyes:

Teşekkür ediyorum :white_heart:

1 Beğeni

Çok teşekkür ediyorum sizede hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla kucağınıza alın inşallah

Aramıza hoşgeldin :bouquet:

Gebeliğin hayırlı olsun şuan erken bir hafta sonra tekrar test ver yükselme olacaktır beta HCG değeri 2 de bir yükseliyor canım eğer yükselme yoksa boş gebelik olabilir biraz daha bekle tekrarla testi

1 Beğeni

Yükselme vardı 1856larda bir şey çıktı iki haftada sonrada inşallah görümcem ultrasonda

1 Beğeni

Görürsün inşallah canım geç döllenme olmuş olabilir

1 Beğeni