Gebelik ultrasonda önde gitmesi

Gebelik Haftasının Önden Gitmesi Neden Kaynaklanır? Kötü mü iyi mi? Sizlerde bu durum nasıl ? Benimki 2 hafta önde gidiyor ve haftadan haftaya artıyor Şuan 17+3 ama ultrasonda 19+4 gösteriyor

3 Beğeni

Zamanla gününü yakalayacaktır İlk zamanlar benimde 1 hafta önden gidiyordu şuan 4 gün geriden ilerleyen zamanlarda haftasını yakalıyor

2 Beğeni

Teşekkür ederim​:pray: Ilk başta normal olabilir dedim ama zamanla arasındaki farkın büyümesi beni korkuttu biraz

1 Beğeni

2 haftaya kadar geriden gitmesinde bir sıkıntı yok demişti bana ileriden gitmesi içinde olacağını sanmiyorum

2 Beğeni

@Emine1 merhaba hoşgeldiniz :bouquet:

Önden gitmesi çok güzel. Benim de hep iki hafta önden gitti. Ne mutlu sana bebeĝine çok güzel bakmışsın :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Hoş buldum Teşekkür ederim​:heart: Ilk başta iyi bir şeydir diye düşündüm sonra ya kötü bir göstergeyse diye endişeye kapıldım​:joy: Annelikte endişe duygusu yükselmeye başladı ben de herhalde

4 Beğeni

doktorun bi yorum yapmıyor mu belki de yumurtlama tarihinle ilgilidir

Benimde aynı 24+6 ama 26+6 gözüküyoruz hafta uyumsuzluğu için detaylı ultrasona girdim suyunun fazla olduğunu ve gebelik şekeri şüphesi olduğunu öğrendim araştırın yinede

Benimde oyle bende anlamadim burdaki geriden geliyor :rofl:

32 ye kadar dört gün önde gidiyordu sürekli 32 de bir gittim 3 hafta öne geçmiş kilosuyla alakali

1 Beğeni

Benimde geriden geliyor 18 hafta olmam gerek mesela Şuan ama 17. Haftaya girmiş oldum ben doktoruma sordum oda geç döllenmeyle alakalı bir durum demişti sıkıntı oluşturacak bir durum olmadığını söylemişti :woman_shrugging:t2:

1 Beğeni

Şekerinize baktırdınız mı bende de ondan şüphelendi 2 hafta önde

Temiz çıktı bilemiyorum hâlâ aynıyız

1 Beğeni

Kaç haftalık oldunuz şuan dpktorum 2 hafta önde olması sorun değil dedi bana ama

Ya benim ultrason da 24+1 çıkıyor son adet tarihime göre 25+3 kilo olarak 25 hafta ile uyumlu ama ultrason da niye öyle gözüküyor hiç anlamıyorum kafam çok karışıyor

Ben şuan 29um 31 hafta gözüküyor bişey olmaz herslde en fazla 2 hafta kdr erken gelir kilosu 1500lerdr

30 dan beri 3 hafta ileri gidiyor özellikle de göbek bölgesi çok şükür hiç bir sıkıntı olmadı haftaya doğum var kilosunun ileride olmasida erken doğum ile alakasız sadece biraz iri olur çok çoğu doktoruma sormuştum erken gelecek olsaydı benimki gelirdi :smiling_face: