Gebelik testim pozitif mi?

Merhaba ablalar. Ben hala adet olmadim ve oglen test yapayim dedim tekrar beyaz cizgi cikti ve bende umidi kestim kenara koydum yarim saat sonra eve tekrar geldigim de boyle olmus

2 Beğeni

Hamileyseniz eğer en fazla 5 dk da 2 ci çizgide çıkmalı.Ama emin olmak adına bence kan testide yaptırın

3 Beğeni

Bence bi kan testi ver hem içinde bi şüphe kalmasın sana boşa umut olmasın sen üzülüyosun istersen bi acilde kan ver en hayırlısı öyle olur çünkü kuruma çizgisine de benziyor

1 Beğeni

r Bende yaptığımda böyleydi hemen böyle oldu 15 saniye felan sonra

2 Beğeni

Bence sabah ilk idrar ile tekrar test yapin yada sağlık ocağına gidip gebelik testi yapin o zaman daha netlik kazar icinizde rahat eder tabi müjdeli haberi bizimlede paylaşırsanız seviniriz

valla canim umitlendirmiyim seni ama bende yapmistim hic bisi cikmamisti cope koydum yarim saat sonra copten almaya gittim arkadasim sormustu resim atcaktim bisey yok diye ama bi baktim hafif silik cizgi yarim saat sonra gordum bende sonra hastaneye gittim 48 le ogrendimm bthcg iste benimde boyle

2 Beğeni

Anladim abla tamam

1 Beğeni

Benim bundan da az belirgindi. Hayalet çizgi vardı.

Kuruma çizgisi değilse pozitif gözüküyor :partying_face::partying_face::partying_face: bence bir de kan verin inşallah güzel haberler alırsınız :bouquet:

Sanırım bundan bir kaç gün öncede gebelik var mı diye paylaşmıştınız

Siz iyisi kan testi yaptırın emin olamamak bitirir insanı

İnşallah güzel haberler alırsınız :blush:

Evet paylasmistim once ki de bu da bole oldu ondan sorayim dedim.

1 Beğeni

Güzel haberler alırsınız mı :innocent:

Yarım saat geçtiyse gerçek sonuç değildir. En fazla 5 dk bekletilebilir

Umarım pozitif görürsünüz :pray::heart:

1 Beğeni

Banada yardımcı olun lütfen benimde bu şekil çıktı adetim bı kaç gün gecikti kan testi yaptırmalı mıyım ?

1 Beğeni

Zaman geçtikten sonra mı böyle oldu yoksa 5 dakika içinde mi

Sabah ilk idrarınızla yapmayı deneyebilirsiniz

Ilk idrar ile tekrar yapin 5dk icindeki sonuc onemli veya gidip kan testi verin daha net sonuc alırsınız

1 Beğeni

Bence yaptırmalısıniz :innocent:

1 Beğeni

Ken testi yaptırın inşallah vardır bebek​:smiling_face_with_three_hearts:

Bence pozitif :smiling_face: