Gebelik Testi

Gebelik var mı sizce yoksa kuruma çizgisi mi? Silik çizgi gibi sanki

var gibi gözüküyor. Kaç gün geçikmeniz var?

Gecikmemin birinci günü bugün :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

benmde böyle silik çıkmıştı 3 4 gün geçikme olduğu halde. Kan testi verin derim. Tebrik ederm hayırlı gebeliğiniz olur inş

Çok teşekkür ederim inşallah​:folded_hands:t2::cherry_blossom:

1 Beğeni

Çiçeğim ya idrar fazla gelmiş yada test bozuk. Sen her ihtimale karşı tekrarla bence. Renk yok gibi

1 Beğeni

Bak benim alttaki normal gebelik testi ve gecikmenin ikinci günüydü. Sende o ikincide yani t yazan yerde beyaz gri bir çizgi var. Bu şekil pembe yada daha silik bir pembe olması lazım

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için o zaman bir iki gün sonra testi tekrarlayayım

Eğer elinde varsa başka sabah ilk idrarla tekrarla bence. Ve damlaya dikkat et kuzum. Fazla kaçarsada sonuç vermiyor

1 Beğeni

2 gun sonra tekrar yapabılırsınız :four_leaf_clover:tam sonuç bellı olur

1 Beğeni

Senin yerine valla ben heyecan yaptım. Kalkıp yaptın mı testini :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::sweat_smile:

1 Beğeni

Ay yaptımmm sizceee

Çok çok silik var gibi ama bilemedim canım

1 Beğeni

Ben de bilemedim ya

Ne zaman yaptınız sabah ilk idrarla daha sağlıklı oluyor deniyor, bir de kan verin isterseniz kesin sonuç :cherry_blossom:

1 Beğeni

Bu sabah ilk idrarla yaptım bu şekilde silik çıktı yarın kan vermeyi düşünüyorum

Çiçeğim sen kan ver. Büyük ihtimalle değer düşük olduğu için silik çıkıyor. Hadi inşalla vardır kuzum :heart_hands::sparkling_heart:

1 Beğeni

İnşallah ablacım :face_holding_back_tears:umarım bebiş benimledir​:heart_hands:t2:

İnşallah kuzum. Bu ay olmazsa diğer ay olur. İlla bu ay olacak diye şartlama kendini :face_blowing_a_kiss::heart:

1 Beğeni

Negatif gibi gorunuyor en iyisi bir kac gun sonra tekrar denemeniz. Ayrica herhangi belirti hissediyo musunuz