Gebelik Testi

Gebelik var mı sizce yoksa kuruma çizgisi mi? Silik çizgi gibi sanki

var gibi gözüküyor. Kaç gün geçikmeniz var?

Gecikmemin birinci günü bugün :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

benmde böyle silik çıkmıştı 3 4 gün geçikme olduğu halde. Kan testi verin derim. Tebrik ederm hayırlı gebeliğiniz olur inş

Çok teşekkür ederim inşallah​:folded_hands:t2::cherry_blossom:

Çiçeğim ya idrar fazla gelmiş yada test bozuk. Sen her ihtimale karşı tekrarla bence. Renk yok gibi

Bak benim alttaki normal gebelik testi ve gecikmenin ikinci günüydü. Sende o ikincide yani t yazan yerde beyaz gri bir çizgi var. Bu şekil pembe yada daha silik bir pembe olması lazım

Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için o zaman bir iki gün sonra testi tekrarlayayım

Eğer elinde varsa başka sabah ilk idrarla tekrarla bence. Ve damlaya dikkat et kuzum. Fazla kaçarsada sonuç vermiyor

2 gun sonra tekrar yapabılırsınız :four_leaf_clover:tam sonuç bellı olur

Senin yerine valla ben heyecan yaptım. Kalkıp yaptın mı testini :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::sweat_smile:

Ay yaptımmm sizceee

Çok çok silik var gibi ama bilemedim canım

Ben de bilemedim ya

Ne zaman yaptınız sabah ilk idrarla daha sağlıklı oluyor deniyor, bir de kan verin isterseniz kesin sonuç :cherry_blossom:

Bu sabah ilk idrarla yaptım bu şekilde silik çıktı yarın kan vermeyi düşünüyorum

Çiçeğim sen kan ver. Büyük ihtimalle değer düşük olduğu için silik çıkıyor. Hadi inşalla vardır kuzum :heart_hands::sparkling_heart:

İnşallah ablacım :face_holding_back_tears:umarım bebiş benimledir​:heart_hands:t2:

İnşallah kuzum. Bu ay olmazsa diğer ay olur. İlla bu ay olacak diye şartlama kendini :face_blowing_a_kiss::heart:

Negatif gibi gorunuyor en iyisi bir kac gun sonra tekrar denemeniz. Ayrica herhangi belirti hissediyo musunuz