Gebelik var mı sizce yoksa kuruma çizgisi mi? Silik çizgi gibi sanki
var gibi gözüküyor. Kaç gün geçikmeniz var?
Gecikmemin birinci günü bugün ![]()
![]()
benmde böyle silik çıkmıştı 3 4 gün geçikme olduğu halde. Kan testi verin derim. Tebrik ederm hayırlı gebeliğiniz olur inş
Çok teşekkür ederim inşallah![]()
![]()
Çiçeğim ya idrar fazla gelmiş yada test bozuk. Sen her ihtimale karşı tekrarla bence. Renk yok gibi
Bak benim alttaki normal gebelik testi ve gecikmenin ikinci günüydü. Sende o ikincide yani t yazan yerde beyaz gri bir çizgi var. Bu şekil pembe yada daha silik bir pembe olması lazım
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için o zaman bir iki gün sonra testi tekrarlayayım
Eğer elinde varsa başka sabah ilk idrarla tekrarla bence. Ve damlaya dikkat et kuzum. Fazla kaçarsada sonuç vermiyor
2 gun sonra tekrar yapabılırsınız
tam sonuç bellı olur
Senin yerine valla ben heyecan yaptım. Kalkıp yaptın mı testini ![]()
![]()
![]()
![]()
Çok çok silik var gibi ama bilemedim canım
Ben de bilemedim ya
Ne zaman yaptınız sabah ilk idrarla daha sağlıklı oluyor deniyor, bir de kan verin isterseniz kesin sonuç ![]()
Bu sabah ilk idrarla yaptım bu şekilde silik çıktı yarın kan vermeyi düşünüyorum
Çiçeğim sen kan ver. Büyük ihtimalle değer düşük olduğu için silik çıkıyor. Hadi inşalla vardır kuzum ![]()
![]()
İnşallah ablacım
umarım bebiş benimledir![]()
İnşallah kuzum. Bu ay olmazsa diğer ay olur. İlla bu ay olacak diye şartlama kendini ![]()
![]()
Negatif gibi gorunuyor en iyisi bir kac gun sonra tekrar denemeniz. Ayrica herhangi belirti hissediyo musunuz