Merhaba hanımlar reglm 2 gün gecikti belim çok agriyo regliy ağrısı gibi kaşıklar agriyo birde erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi belli belirsiz gorunuyo sizce duruum nedir ?
ben de 2gün gecikmeyle yapmıştım belliydi çizgiler, belki geç yumurtlama olmuşdur 1hafta sonra yeniden deneyin
Aramıza hoşgeldin @AYCAN 2 gün geçmiş bence bir kac gun daha bekle sonra testi tekrarla olmadi kan testi ver sağlık kuruluşunda
Aramıza hoşgeldin @AYCAN
Eğer ikinci çizgi silik şekilde de olsa 5 dk.dan önce çıktıysa gebesin ama 5 dk dan sonra belirdiyse kuruma çizgisidir
Tam sonuç için istersen 3 gün daha bekle, güzel haberlerini bekliyorum
Merhaba @AYCAN hoşgeldiniz bence pozitif
Merhabalar bende yeni katıldım aranıza ben korkuyorum gebelik testi yapmaya gene negatif çıkacak diye adete 5 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı şuan 7 gün adetim geçti pzrts günü kan testi vericem belirti olarak kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor akıntım var göğüslerim sızlıyor ve sabah biraz bulantılarım var sizce halime olabilir miyim?
Bu belirtilere göre ve 7 gün adetin geçmiş olması hamile olduğunun en kesin kanıtı ,
Teşekkür ederim
Aramiza hoşgeldin @Nagiş Hamile belirtileri ama sen gene kan testi verip netlik kazan hem icin rahat eder
Sağol Aynen öyle yapayım ama beklemesi çok zor 3 gün var pzrts ye hayırlısı bakalım
Oyle ama sonunda guzel haberler alacaksin inşallah biraz sabır
Merhaba @Nagiş hoşgeldiniz bence pozitif inşallah güzel haberler alırsınız
Teşekkür ederim inşallah
Kızlar kan testi negatif çıktı hamile değilmişim söktürücü içecem
Çok üzüldüm canim ama sakin umudunu kaybetme bir daha deneyin iliskiden sonra ayaga kalkma ve kalcanin altina yastik koy dizlerini cekip uzan bir sure inşallah Rabbimin izni ile olur müjdeli haberini aliriz inşallah
belirti olarak 1 hafta gecikmiş adetin. Kesin hamilesin Tebrik ederimmm Bu arada hoş geldin
Hoş geldin @AYCAN Ben reglime son 4 gün önce test yapmıştım. İdrar testiyle öğrenmiştim silik çıkmıştı 5 dk içinde 2 dakikaya göstermişti. Benimde kasık ağrılarım vardı şiddetli. Hatta korkmuştum adet olacağım diye şükür testde pozitiv gösterince şok ve mutlu olmuştum.
Sende sabah ilk idrarla idrar testi yapa bilirsin. Ben 4 gün önce yapmıştım ilk idrarsız gün içinde yapmıştım buna rağmen silik göstermişti düşün. Bence sende dene.
Bende 4 gün Öncə Öyrənmişdim Həmən silik cizgi çıkmaya başlamışdi idrar testinde Daha sonra net şekilde Hamile oldugumu öyrendim və Hettda bi günde 5 tane test tapiyordum inanmıyordum.Hamile olduğuma
Merhaba, hakkınız da hayırlısı olsun. Lütfen gebelik düşüncesini aklınıza sürekli getirmeyin. Unutmaya çalışın. İnanın hiç beklemediğin bir anda gelecektir. Buna inan. Sadece illa bu ay hamile kalayım düşüncesine girme. Bir çok şeyi denemis birisiyim. İlişki sonrası yok ayağa kalkmadm yok yastık koyma herşeyi yaptım. artık bu durumu kabullendim ve Rabbime bıraktım. Hiç düşünmediğim bir anda nasip oldu şükür. Rabbim inşallah sana da en güzel en kolayından nasip etsin. Biliyorum o düşünceden çıkmak zor çünkü insanız isteriz. Ama lütfen dediğimi yapmaya çalış…
Aramıza hoşgeldin @Eboş.derler