Erken gebelik testi yaptim predictor marka ve aninda cift cizgi cikti 21 subat SAT ama duzensiz oluyordum bazen o yuzden oyle sandim erken gebelik yaptim bugun boyle cikti sizce varmidir predictor nasil guven olurmu
gebelik var gorunuyo ama bence kan tahlile baktir ya degerlerine
Belirgin görünüyor canım bende bu testen kullanmıştım hamileliğimi öğrendim de doğru çıktı yani kan ver bı BTC değerine baktır
@Eceb merhaba teste göre evet gebelik var ama kesin sonuç için kan tahlili yaptırmalısın, güzel haberlerini bekliyoruz
Evet canım gebelik var hayırlı olsun bende 21 Şubat son adet aynıyız seninle 6 hafta 4 günlük olması gerek tabi kanini vermeyi ihmal etme beta HCG değerin çok onemli
Sen doktora gittinmi kac cikti ben acilden kan verdim dun aksam doktor yoktu beta 343.74 cikti kac hafta oluyor bende 6 hafta 4gunlukmusum uygulamaya gore ama ultrasonda gozukurmu ben diyorum ki yarin gideyim doktora ikiye katlanmasi lazim ya betanin iki gunde bir bide rahmim agrior adet sancisi gibi hareket ettikce normalmi?
Beta 343.74 cikti acilden verdim ultraonda cikarmi
@Eceb beta değerine göre çok yeni bir hamilelik o yüzden ultrasonda görünmeyebilir
Benim 424.9 çıktı bende şimdi geldim doktordan iki kesemde oluşmuş gayet sağlıklı kalp atışı için haftaya çağırdı tekrar adet sancısı gibi bendede var ultrasonda görünüyor ama şu önemli adet tarihinden hemen sonra kaldiysan hesaplama doğru bazen geç döllenme oluyor ozaman hesaplama şekli hamile kaldığım tarihe göre hesaplaniyor
Bugün kan almadı haftaya bakicak kan değerine herşey yolunda dedi
Hayırlı olsun öncelikle. Hamilelik dönemlerimiz aynı benim de SaT tarihim 23 şubat pazartesi doktora gittim 14640 beta cıktı.
Benden bugun aldilar 343 yukselmis olmasi lazim 680kusura dedi tabi ona gore ama bende kese falan gozukmedi rahmin kalinlasmis iyi isaret ama henuz erken dedi
Ben ayın 31 inde yaptirdim 424 çıktı sonra hiç yaptırmadım direk ultrasona gittim salı tekrar gidicem şuan değerim onu bile bilmiyorum ama gayet sağlıklı dedi doktor
Kızlar 7 ci haftamdayim hala hiçbir hamilelik belirtisi olmaması normalmi alt karın ağrısı var sadece oda hergun deil kısa süreli saniyelik minik sancilar mide bulantısı kusma vs yok bu normalmi
Gebe okuluna gidiyorum ordaki ebe ve hemsireler her gebelik kendine özgüdür siz 4 tane cocuk dünyaya getirseniz hepsinde farklı belirtileriniz olabilir benzerde olabilir demişti. Bulantı kusma olmaması şanslı oldugunuzu gösteriyor acıkcası bende de pek olmamıstı suan 22+4 endise edilcek bisey degil bu. Alt karın bölgenizde hafif ağrılar olması normal ilk aylarda sık görülebiliyor önemli olan kanama olmaması