Gebelik testi

bu sabah ilk idrarla yaptım 2 tane bakar mısınuzz yanılma ihtimali var mıdır doğru mudur laboquick markası

1 Beğeni

@Burcg merhaba :rose: Allahın izniyle hamilesin​:smiling_face: ama kesin sonuç için kan tahlili yaptırman daha yararlı olacaktır güzel haberlerini bekliyoruz

1 Beğeni

Bayağı net aslında. Bence yanılma payı olmaz ama yine de kan testi kesin sonuç verecektir. Umarım güzel haberler alırsın canım​:white_heart:

1 Beğeni

Amin çok teşekkür ederim hayırlısıyla inşallah :cherry_blossom::face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Randevu aldım bugün 1 saat sonraya doktordan heyecanla bekliyorum randevuyu :face_holding_back_tears::smiling_face_with_three_hearts:

Hayırlı haberlerini bekliyorum o zaman… Allah gönlüne göre versin canım​:heavy_heart_exclamation:

1 Beğeni

Haber vereceğim inşallah hayırlısı :heart::heart:

1 Beğeni

Kan Tahlil sonucum pozitif çıktı :cherry_blossom::cherry_blossom::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Kan tahlil sonucum pozitif çıktı :cherry_blossom::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Hayırlı olsun, sağlıklı bir gebelik süreci geçirmenizi diliyorum :slight_smile:

1 Beğeni

Hayırlı olsun canım aramıza hoş geldin :revolving_hearts::hibiscus:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :pray:t2::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Çok teşekkürler keseyi görmedik tabi haftaya görürüz inşallah sağlıkla :pray:t2::smiling_face_with_three_hearts::cherry_blossom:

İnşallah… :white_heart:

1 Beğeni