Adetime 2-3 gün var laboquick test yaptım erken gebelik testi değil.Çok çok silik 2.çizgi gördüm bakabilir misiniz https://mutluresim.com/images/2025/01/13/1YOfl2.jpeg
Bekleme çizgisi değilse var gibi gözüküyor rabbim gönlündekini yaşatsın inşallah sabah ilk idrar ile tekrar yap imkanın varsada kan ver canim
Çok teşekkür ederim aminbekleme çizgisi dediğiniz nedir acaba
Evet var hayırlı olsun benim bundan daha silikti
Canım bekleme yanı kuruma cizgısı falan değilse hamilelik var
Yaa inşallah öyledir ama bekledi bir süre test umarım kuruma çizgisi değildir daha önce de yaptım bu testten böyle ikinci silik çizgiyi görmemiştim diğerlerinde
Biraz bekledikten sonra baktım belki öyledir o zaman ,ama bu test için genelde kuruma çizgisi olmuyor diye okudum ,bilemiyorum hayırlısı diyorum
Benden adetten önce test yaptım böyle silik silik çıktı. Adetim üç gün geçince pozitifi gördüm. Rabbim gönlünüzdekini hayırla nasip etsin inşallah
Yaa inşallah bana da nasip olur Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
İlk 5dakika içinde belirginleştiyse hamilelik var sonra çıkan çizgiler kuruma çizgisi olarak biliniyor canım
İlk 5 dakikalık bir süre zarfında çizgiyi gördüyseniz gebelik var demektir. Daha sonrasında beliren çizgiler ne yazık ki yanıltıcı bir sonuç elde etmemize neden olabiliyor. Regl döngünüzde gecikme yaşadıysanız bir kaç gün daha bekleyip testi yineleyebilir ya da daha kesin bir sonuç için kan testi verebilirsiniz.
Merhaba canım benim de adetime 5 gün varken yaptığımda aynı marka test böyle çıkmıştı , kan verdim orda da pozitifi gördüm şükür.
Bugün kanla pozitif olduğunu öğrendim ben de cidden güvenilir bir testmiş laboquick
Hayırlı olsun canım
Teşekkür ederimm