Gebelik testi

Kızlar ben toplam 4 tane gebelik testi yaptım, reglime 3 gün kala iki tane yaptım ikisi de silik çıktı şimdi reglime 1 gün var iki tane de bugün yaptım fakat bunlar negatif çıktı neden böyle oldu ki :frowning:

Valla testlere de güvenilmiyor kız kardeşimde de oldu böyle bir şey en mantıklısı gidip tahlil vermek. Baktın reglin gecikti gider tahlil verirsin .

Canım bu yüzden regilden sonra test yapmayı öneriliyor çünkü önceden yapılan test regilden dolayı pozitif çıkma durumu yüksek regil gününden sonra yapılan testler daha net ve olumlu oluyor önceden yapılan testlerden yanılma payı vardır

Test kitlerinin nasıl kullanılacagı ve adet gecikmesinden ne kadar sonra dogru sonuc vereceği kullanım klavuzunda yazıyor isterseniz adet gecikmenizi bekleyin o sekilde tekrar deneyin daha doğru sonuc için

Ben 1 gün gecikmeyle yaptım pozitif çıktı varsa zaten hemen çıkıyor çok beklenecek bir durum değil

Geç döllenmeye bağlı olarak yanılma payı olabilir kendi tercihi ben sonuc alamamıstım klavuza göre hareket etmiştim

anladım canım ola bilir durum değişe biliyor

Çok haklısınız gerçekten hayallerim suya düştü…

Artık test yapmamaya kendime söz verdim bir hafta gecikme olursa kan vereceğim

Üzmeyin kendinizi hiç beklemediğiniz anda nasıl olsa olmadı dediğinizde o sonucu pozitif görebiliyosunuz Allah büyük

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim, Allah razı olsun

Merhaba bende yeni anneyim :innocent: 5 haflaligiz şuan bende reglime bir kaç gün kala test yapmıştım negatif çıkmıştı sinirlenip testi attım hemen reglim 3 gün geçmişti kan testiyle öğrendim hamile oldugumu testler çok yanıltıcı sabretmek daha iyi böyle zamanlarda Rabbim herkese nasip etsin inşallah

Öncesinde test yapılması önerilmez çünkü döngü bitmeden pozitif çıkar döngün geciksin 5 6 gün test yaparsın