Merhaba ben yeni katıldım. 6 aylık evliyim 6 aydır deniyoruz. Bir kimyasal gebelik geçirdim sadece. Son adetim 11 Nisan. Üç gün var adetime ve bugün test yapınca 1 dakika içinde ikinci çizgi netleşti. Üç gün kala bu kadar net olur mu? Kimyasal ya da boş gebelik ihtimali olabilir mi soruları kafamı kurcalıyor. Yarın sabah inşallah sağlık ocağına kan vermeye gideceğim.
(Not: adetimin 5. Günü bir tane klomen 6. Günü de yarım klomen kullandım yüzümü uyusturdugu için bıraktım. Bu sebeple erken yumurtlama olmuş mudur diye de düşünüyorum.) Cevaplarsaniz çok memnun olurum.
Evet benimde adetime 4 gün varken bu kadar net çizgi çıkmıştı gebeliğn hayırlı olsun. İlaç hakkında bir bilgim yok ama hamilesiniz
Ayyy çok teşekkür ederimm cevabınız için
Canım umarım hamilesindir. Rabbim herkese bu duyguyu tattırsın. Yine de lütfen acele etme bazen adet döngüsü bu kadar yakın olunca test pozitif verebiliyor… En iyisi kan tahlili
Evet haklısınız ben de çok sevinmemeye düşünmemeye çalışıyorum özellikle kimyasal gebelikten dolayı. Hayrolsun inşallah teşekkür ederim
Tebrik ederimmm umarım sağlıklı bir gebeliktir hayırlısıyla alın kucağınıza
Erken gebelik testleri 1 hafta öncesinden bile gösteriyor zaten.Hamilesiniz bence hayırlı uğurlu olsun.
Gebelik net var fakat erken yumurtlama olmuş belli ki adetiniz aslında geçmiş koyuluğa bakarsak tebrik ederim
Âmiinn çok teşekkür ederim
Evet dediğiniz gibi
Teşekkür ederimm
Bir tane daha not geçeyim; yerleşme kanaması vs yaşamadım bu normal mi acaba? Sadece kasıklarımdan başlayıp belime ve bacaklarıma vuran zonklama tarzında ağrı var
herkeste yerleşme kanaması olmuyor zaten.Adet belirtileriyle gebelik belirtileri ilk haftalarda birbirine çok benziyor.
Yerleşme kanaması bendede olmadı o yüzden hamile olduğuma ihtimal vermemiştim illa olur sanıyodum ama yaşamadım her gebelik farklı oluyor
Ben de aynen şu an şüphedeyim herkeste farklı oluyormuş gerçekten
Tebrik ederim hamilesiniz sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alırsınız İNŞALLAH Daha önce kimyasal yaşamanız tekrar yaşayacağınız anlamına gelmez bende yaşadım sonrasında hamile kaldım ve 14 aylık kızım var 2. Ciye hamileyim
Buarada yerleşme kanamasından bahsetmişsiniz herkeste olmuyor o kanama bende 2 gebelikte de olmadı bilginiz olsun
Merhaba ben adetime 5 gün kala yapmistim erken gebelik testinde cift cisgiyi gorunce 4 gun kala dayanamyip normal test yaptigimda benimde boyleydi adetin gecikince yine takipte kal bende kimyasal gebelik gecirdim adet sonrasi 1 haftaya kadar takip edip cizgi hep netse zaten sonrasinda randevu alip randevuya kadar takipte kalirsin Rabbim kucagina almayi nasip etsin insallahhhh
Âmiin çok teşekkür ederim yasemin hanım Allah bağışlasın ikisini de
Tamamdır öyle yapacağım o zaman
Amin cümlemizin yavrularını ALLAH bağışlasın sağlıklı huzurlu ömürleri olsun İNŞALLAH
Hayırlı olsun canım benim 5 kez kimyasal gebelik geçirmiş biri olarak diyorum ki bence öyle bir ihtimal şuan yok erken öğrenmenin dez avantajları var kalp atışını duyana kadar bu korkuların endişelerin hiç bitmeyecek