Gebelik testi sonucu

Kızlar merhaba adetime 8 gün var bu erken gebelik testinden aldım tek çizgi çıktı morelim çok bozuldu erken gebelik testi yapıp negatif sonuc alıp sonraean hamile oldufgunu ogrenen varmı aranızda

3 Beğeni

Çok erken yapmışsınız ben reglime iki gün kala çok silik çizgi ile öğrendim inşallah güzel haberler alırsınız

Erken yapmışsınız genelde beklenen adetten sonra yapılması önerilir. Ben adetimden 7-10 gün sonra falan yapmıştım .

Erken test içinse 2-3 gün önceden

1 Beğeni

Cok erken canim insallah gebesindir ama olsa bile su anda cikmaz reglin gecerse tekrar et

1 Beğeni

Bende senin gibi 8 gün kala yapmıştım negatif çıktı ama asla inanmadım eşime dedim hatta ben hamileyim teste inanmıyorum diye sonra 2 gün kala yaptım aşırı silik bi çizgiyle öğrendim

2 Beğeni

Çok erken ama 8 gün aralıkta yapman :smiling_face: Ben reglime 4 gün kala yaptım gün içinde yapmıştım ben ama sen ilk idrarla yaparsın. Pozitiv sonuç vermişti bende. Sende biraz bekle daha erken​:smiling_face: İnşallah güzel haber verirsin @Mervedemirr

1 Beğeni

İlişkinin olduğu günün üzerinden en az 14 gün geçmesi lazım bu sayı geç döllenme olasılığı için 12 gün sonra da çıkabilir silik çizgi olarak

1 Beğeni