Gebelik testi hafif silik çizgi

Kızlar üst üste iki gün test yaptım ikinci çizgi çok hafif çıktı. İçinizde hiç böyle üst üste hafif çizgi çıkıp hamile oldugunu öğrenen var mı

1 Beğeni

Ben adetim geçtikten 3 gün sonra yaptım o kadar hafifti ki görmekte zorlandım bile ama bir çizgi olduğunu farkettim hastane randevusu alıp gittim gebe çıktım

Benimde aynı. Çok hafif değil bakınca görebiliyorum ama çok nette değil diğer çizgi gibi. İnşallah bende hamileyimdir. Sizin kaç haftalıktı öğrendiğinizfe peki

1 Beğeni

Ben öğrendiğimde adet olduğum günden hesapladilar bir önceki adetimden 5 haftalık olarak hesaplandı

1 Beğeni

Kalp atışını ne zaman duymuştunuz

Benimde ilk gebeliğimde öyleydi belli bile değildi ikinci çizgi kan testinde gebe çıktım 5 haftalıkti inşallah gebesindir :hugs:

Hala bile duymadım:)

Ay inşallah yaaa

Aa sende yeni hamilesin o zaman :smiley:

Evet benimde ilk gebeliğim :smiling_face: Rabb’im sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip Etsin inşallah

Amin inşallah canımm :heavy_heart_exclamation::heavy_heart_exclamation::heavy_heart_exclamation:

1. Haftada da inşallah duyarsın kalp atışını

İnşallah canımm teşekkür ederim

Keseyi kaçıncı haftada gördünüz benimde ilk gebeliğim son adetime göre 5 haftalık ne zaman doktora gitmeliyim

1 Beğeni

Ben henüz gitmedim doktora. Ama önceki gebeliğimde kese 5.hafta alttan ultrason la görünmüştü

1 Beğeni

Alttan bakılmak biraz ürkütüyor biraz daha bekliyeyim o zman

1 Beğeni

Beni de ürkütüyorduda can yakıcı yada korkulacak bişe olmadıgını anladım. Bende korkmuştum. İstersen bekle tabi

1 Beğeni

@Arzug1 tatlım ben 6haftalık iken duydum ilk kalp sesini çok huzur verici birşey ya​:sparkling_heart::innocent:

1 Beğeni

İnşallah bende duyarımm dua et. İlk gebeliğim kürtajla sonuçlanmıştı. Bunda korkuyorum şimdi hemen doktora gitmeye. Umarım duyarım kalp atışını

1 Beğeni

İlk gebeligimde 5 . Hafta da gördük keseyi 8. Haftada gel kalp atışını duyalım demişti ama bu gebeliğimde öğrendiğimde 7 haftalıkti gittiğim zaman hem keseyi gördük hemde kalp atışını dinledim . İkisinde de alttan ultrason yapmadılar karnımdan bakıldı yani alttan bakılmaz diye biliyorum bence korkma 7. Haftada git hem kalp atışıni duy inşallah bebeğinin hemde keseyi görürsün canım şimdiden hayırlı olsun :palms_up_together:

1 Beğeni