Merhabalar. Regliniz ne kadar geciktikten sonra evde gebelik testi yaptınız ve pozitif çıktı?
Ben gecikmenin 3. Gününde yaptım ancak iki farklı marka ile yaptım yanılma ve yanlış çıkma durumu oluyor diye sonrasında kan testi verdim
Benim henüz 2 gün gecikti. Aralıkta boş gebelikten dolayı maalesef kürtaj olmuştum. Devam ediyoruz ama gecikme olduğu için önce evde mi test yapsam yoksa direkt hastaneye mi gitsem emin olamadım
Kesin bir sonuç almak istiyorsanız sağlık kuruluşunda kan testi yaptırın. Evde yapılan kaset testlerin yanılma payları var maalesef.
Teşekkürler
4.gun idrar testinde gordum cok sukur
Ben net olsun diye 1 hafta bekledim ve 1 2 dakika içinde sonucu almıştım öncesinde benimde bir kürtajım vardı bu arada test pozitif çıkınca doktora gittim ve 5 haftalık olduğunu öğrendim 🩷
İki gebeliğim de de adetime 10 yada 5 gün kala test yapmıştım çift çizgi çıkmıştı yane bilemiyorum birden aklıma esti de yaptım ki gerçekten de doğru çıktı ondan sonra kan verdim emin olmak için birinden 5+5 haftalıktı şuan kide 4+4 haftalık olduğunu öğrendim
Adetim 3 gün gecikmişti kahverengi lekelenmem başladı adet oluyorum sandım ama 4. Günde aynı olunca kaset test yapmıstım hafif silik görünce kan vermeye gittim o yerleşme lekelenmesiymiş 4. Günde öğrendim yani gecikmeniz varsa kan tahlili ile öğrenmek her zaman daha kesin sonuc verir
Merhaba öncelikle ben adetimin 3 gün gecikti ozmn yaptım gebelik testi silik çizgi çıktı ertesi gün doktora gittim kadın doğuma kan verdim 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim şuan 5 aylık olduk bile