Gebelik kesesi boyu

Herkesemerhabalar iyi aksamlar. Bugun sata gore ve uygulamaya gore 5+0 gebeyim doktora gitti kese gayet düzgün bir sorun yok güzel tutunmuş dedi. Bu ultrasonu verdi 8 mm kese dedi ama hafta söylemedi 2 hafta sonra gel bebegi kalp atışını goruruz dedi ama yolk salk falan hicbisi söylemedi kendi gordude fotografta mi cikmadi acaba bilmiyorum yoksa daha erken mi yardimci olun lutfennn

Yardimci olabilecek kimsecikler yokmuu​:pensive:

Canınızı sıkmayin daha çok erken bn 10 haftamda duydum kalp atışını ve görüntüsünü

Kalp atisi icin erken biliyorjm ama yolk kesesi gorunmesi gerekmezmiydi karindan bakti bide alttan bakmadi ondan mi acaba

Altan zaten bakamaz çünkü düşük sebebi olur keske de gözükmesi lazım isterseniz farklı bir doktora görünun inşallah herşey yolundadır

1 Beğeni

Alttan bakamaz yanlıs bilgi ben 8. Haftaya kadar alttan baktırdım üstten bakılacak düzeye 8 de geldik…Buradaki bir çok kişi de ilk zamanlar alttan muayene olmuştur zaten hatta o bölgesi çok yağlı olan insanlar hep alttan bakılıyor :slightly_smiling_face:

Onda bilgim yok bn bn bildiğim düşüğe sebep oluyor ki öyle oldu

1 Beğeni

Yok hayir düşükle alakası yok aletin ucu giriyor sadece, cinsel ilişkide daha çok içeri giriliyor

Olabilir :smiling_face_with_three_hearts:

Canım yolk kesesini görmesi için de çok erken Allah’ın izniyle 8. Haftada git hem kalp atışı hem bebeği görürsün ama senden ricam şu olacak lütfen bu süreci sakin ve yüksek bir moral ile geçir krndini yorma ve sitres yapma… Bu haftalar önemli tadını çıkar :wink::rose:

1 Beğeni