Dusuk sonrası hamile kalmak istiyorum düşükten önce de uzun bir süre denemiştim bu kadar uzun mu sürer sizce daha önce düşük yapan oldu mu bilgi verirmisiniz.
Üstünden 6 ay geçmesi lazım canım benim Rabbim inşallah sağlıklı gebelik versin size düşük ne zmn yaptınız ki
16 Aralık da düşük yaptım daha sonrasında doktora gidince 3 ay sonra olur fln demişti bilemiyorum
6 ay geçse senin için daha iyi olur tatlım genede doktorun 3 ay dediyse bilemem
Anladım teşekkürler dua edin bana da sağlıklı bir bebegim olsun
Rabb’im en kısa zamanda hamile kalmana razı olur inşallah canım benimde 2 sene olmadı hiç bir belirti yoktu ne testler hep hasta oluyordum şimdide hamileyim 18+4üm daha bebek hareketlerini hissetmiyorum şimdide buna sinir oluyorum inşallah Rabbim tüm anne baba olmak isteyenlere yardımcı olur
Ben ilk dusugumden sonra 3 ay bekledim sonra hemen hamile kaldim. Hic korkma sonra tekrar dusukte olmadi dogum yaptim. Düştükten sonra cabuk hamile kalirsin
Düşük yaptığında kaçıncı haftandaydın ona göre söyler zaten doktor sana 3 ay 6 ay gibi erken düşük yaptıysan şayet 3 ay der 3 adet döngün bittikten sonra daha kanalların açık olacağı için haftada 4 yumurtlama günlerinde gün aşırı ilişki faydalı olacaktır bnde ağustosta kürtaj oldum 3 adet döngüm geçti ve şu an 17 haftalık hamileyim umarım sende güzel haberlerde aramıza gelirsin
Ben 7. Haftada düşük yapmıştım doktorum 3 ay beklememi söledi 3 ay ara verdim canım sonra 1 yılın sonunda tekrar hamile kaldım hatta hamile kalamiorm die doktora gittim doktorda 1 yıldan sonra biz araştiriyoruz hamile kalamama sebebini dusukten sonra 1 yıl normalmiş öle demisti gercektende öle oldu tam 1 yıl sonra hamile kaldm
Hepinize çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi bana da bol bol dua edinn bebek istiyorum
Neden 6 ay geçmesi gerekir. Bende ağustosta düşük yapmıştım.6 aydır olmuyor
Yumurtalıkların çoğalması için İçinizin temizlenmesi gerekir doktorlar 6 ay süre veriyor folik asit tedavisi öneriyorlar canım benim