Merhaba arkadaşlar ben daha önce kan pıhtılaşmasi ve demir eksikliğinden üç defa düşük yaptım 6 aydan sonra yine hamileyim doktorum bana oksapar iğne ve progestan fitil ile coraspin verdi çok şükür şimdiye kadar bişey yok ama bu ilaçları kullanıp gebeliği güzel ilerleyen var mı
Ben kullandım çok rahat geçti doğurdum şuan 7 aylık oldu bile
Oyy maşallah maşallah darısı başıma inşallah
İnşallah canım
Kaç aylık hamilesiniz
6 haftalık canim
Hayırlı olsun canım benimde 2017 Nisan ve Kasım olarak 2 bebeğimi kaybetmiştim genetik araştırma sonucu kan pıhtılaşma bozukluğu olduğu tespit edildi. 2018 de hamile kaldım 4binlik oksapar 100 coraepirin ve doğuma kadar progestanlarla kızımı sağlıkla kucağına aldım 38+6 da sezeryanla. Suandada 22 haftalık oğluma hamileyim oksapar ve aspriine devam progestani kısa süre kullandim iyiyiz şükür. Sende sağlıkla kavuşursun inşallah
Bende 6.5 aylık hamilryim bende önlem amaclı oksapar kullanıyorum 2 düşüğüm oldugu için
Sanmıyorum 2. Düşükten sonra yapıldı 1. Düşüğü normal görüp umursamıyorlar
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
Oksapar ve coraspin kullanirken normal doğum mu yaptın
Hayır canım hatta mümkün değil, hatta ben bu mümkün olur mu diye 8 9 ayrı doktorla görüşüp muaeyene oldum ki İstanbul’da idim ancak hiçbir doktor ben bu riski almam dediler , çok şükür kolay ve sağlıkla sezeryanla doğum yaptık sonrası da çok rahattım
Doktorum normal yapmam için yalvarıyor bana alakası yok dogum ve coraspinin falan
Valla bana o kadar doktorun ki her biri birbirinden bağımsız kullandığın ilaçlar kaynaklı ekstra kanama riskin var normal doğumda bu denli kanamanın nereden geldiğini görmek müdahale etmek seni kurtardak bebeği riske atarız bebeğe odaklansak seni riske atarız. Şayet siz kendiniz ve canınızdaki canla alakalı tüm olasılıkları araştırıp doktorunuza da güveniyorsanız doğum şeklinizi belirlemekte sizin en doğal hakkınız.
Kaldı ki sezeryan doğum da ne annelikten eksikliginiz oluyor ne de eşliğinizden yaşayan biri olarak iyi ki doktorlarımı dinlemişim de rahat bir süreç geçirdim.
Bildiğim kadarıyla doktor son haftalarda coraspin almayın diyor kanama icin
Daha doktoruma danismadim bilmiyorum tam olarak
37 haftada bırakıcaz dedi
Bende kesmemislerdi hatta sabah yatisim olup anestezi doktorum 8 de odama geldiğinde bugün vurmadım dedi. Vurdurup öyle sezeryanla aldılar doğumdan sonra da 10 gün daha kullanildirildi içim temizlensin kan pıhtılaşip sorunla yasamayayim diye . Ama her hasta özeldir ve sizin için en doğrusunu doktorunuz bilir