Gebelik haftası farklılıkları

Arkadaşlar hastaneye gittim persembe günü ölçümde 7+2 idi bugün 6+6 dedi kalp atısı var vajinal ultrasonda … olabilir dedi ölçümden ölçüme cihazdan cihaza fark ediyo dedi sıkıntı yok dedi ama içime dert oldu iki doktor da baktı bir acildeki bir doğumhanedeki ikiside olabiliyo dedi ama canım sıkıldı adet tarihine göre 8 haftalık olcaktı tam

1 Beğeni

Bu sekilde yaşayan varmı acaba

1 Beğeni

Doktorlar normalde son adet tarihini baz alır . Ileriden ve geriden gidebiliyor bebekler ama haftasinu yakaliyor. Dediği gibi cihazdan cihaza cok fark ediyor . Benim 4 gun geriden gidiyordu son zamanlarda haftasinu yakaladi ayrica 7-10 gün ilerideb ya da gerideb normal kabul ediliyor

2 Beğeni

Son aylarda haftasını yakalar, korkmayın :blush:

1 Beğeni

Bu gebelik haftası olayı benimde kafamı karıştırdı başta kendi hallerine bıraktım :))) tüp bebek doktorum + normal poliklinik doktorları 22 kasımdan hesaplarken prof pelin hoca 30kasımdan hesapladı soraki randevuda pelin hoca sordu 22kasım dedim ultrasona bakarken haftasıyla uyumlu dedi bende ses etmedim​:rofl: bir bu karışıklık vardı bide hala anlayamadığım şu hafta hesaplaması 12+6yım misal 12haftanın sütüne +gün sayınca aslında 13.haftanın içinde olmuyomuyuz.? 13bitiyo 14.haftaya giriyoruz esasen ama yok 12+6 yarın 13.hafta