Gebelik de tansiyon düşüklüğü

Hamileyken tansiyon düşüklüğü yaşayan var mı varsa nasıl düzeltilir bilgi verir misinz

Gebelik boyunca hiç düzelmedi malesef ama düşmesi kötü değilmiş yükselmesi kötüymüş

Ben çok yaşadım heleki hastane de beklerken iki kere bayıldım ve ondan sonra hiç kontrol gidemedim 6 ay boyunca sürdü kustum hiç iyi geçmedi yani sağlık ocağına gidip muane bile olamadım bile 1 ay dir duzeldim ama zaten sıcak ortamı fazla seven biri değilim ben bugün randevu vardı gidemedim vala yarın gidicem hastaneye 33h4 olduk bu uygulama da 32 h4 günlük

İkiside iyi değil dengeli olması önemli çünkü küçük tansiyon düşüklüğü 40 aşağısi iyi değil büyük tansiyon yüksekliği de iyi değil ben 40 kadar hep düştü durduk yere terleme oldu dudaklarm morarma olmuş hemen serum takıldı bana

Yükselmesindense düşmesi iyi çünkü bayılma felann yaşanıyor çok iyi bı şey değil ama yüksek tansiyonda anne Bebek ölümlerine sebep olabiliyor ben 5 e 3 tansiyonlari gördüm bayilmadim ama çokta iyi bi şey de değildi

Bnde de oldu ilk 5 ay sürekli istifar ettim ayağa bile kalkamiyordum başım dönüyordu hastanede yattım ara ara serum verdiler öyle duzeldim eve ciktigimda yine aynı oluyordu çok şükür 5. Aydan sonra kendime gelebildim bulantılarım öyle azaldi